Leaders in software testing

Polteq’s nieuwe Opleidingsbrochure

Leaders in software testing

Polteq’s nieuwe Opleidingsbrochure

Polteq’s nieuwe Opleidingsbrochure
Nieuws
8 maart 2019
0 reacties

Tweemaal per jaar verscheen de Polteq Opleidingsbrochure. De opleidingsbrochure was een document, dat voor elke opleiding van Polteq een gedetailleerd overzicht gaf over de inhoud en de leerdoelen. Deze brochure heeft vele klanten kunnen helpen bij het selecteren van een goede opleiding, passend bij hun behoefte op hun moment. Echter, opleidingen worden steeds vaker via internet gezocht en geboekt, waardoor de opleidingsbrochure niet meer in die behoefte voorzag.

Polteq wil op een geheel eigen manier toch iedereen een overzicht bieden van de opleidingen die zij in haar trainingsaanbod heeft zitten. Daarom is Polteq begonnen de opleidingsbrochure te vernieuwen en te moderniseren. In de brochure vindt u niet meer elke training tot in detail uitgelicht. Vooral de hoofdlijnen en opleidingsrichtingen van de trainingen worden naast elkaar gezet in een overzichtelijk geheel. Gegroepeerd rondom specifieke categorieën. Hiermee is de opleidingsbrochure iets geworden wat helpt bij de oriëntatie op opleidingsrichtingen en varianten. De details van de opleidingen kunnen dan op onze website worden gevonden.

De opleidingsbrochure is een inhoudelijke brochure geworden, waar elke klant zijn training in kan vinden in relatie tot zijn of haar testrol. In de brochure vindt u een overzicht met de volgende categorisering:

  • Certificeringstrainingen;
  • Technische trainingen;
  • Testverbeteringstrainingen;
  • Praktische trainingen.

Polteq heeft behalve een nieuwe brochure ook haar trainingsaanbod aangepast en gemoderniseerd. Om een voorbeeld te noemen: De ISTQB Foundation is van de grond af gemoderniseerd. In 2018 is een nieuwe syllabus uitgekomen. Om te kunnen voldoen aan de nieuwe leereisen moest de opleiding worden aangepast. Dit leidde ertoe, dat Polteq haar training volledig opnieuw heeft opgebouwd. De nieuwe ISTQB Foundation training is interactiever geworden. Hij is helemaal ingericht op de manier waarop Polteq haar moderne trainingen aanbiedt: Leren door doen.

We hebben daarnaast onze training Praktisch BDD (Behaviour Driven Development) zodanig flexibel gemaakt, dat de deelnemer er in meerdere smaken aan mee kan doen. Zowel met Java/Cucumber als met C#/SpecFlow kan men deelnemen aan deze training. Er wordt gewerkt aan nog een variant. Heel praktisch dus.

Tenslotte is er nog een nieuwe training in ons aanbod opgenomen namelijk Exploratory Testen. Exploratory Testen geeft bij velen nog vaak het onterechte gevoel, dat er voor testen geen aanpak meer nodig is. Het gevoel dat men is overgeleverd aan de ervarenheid van de tester voor de kwaliteit en de dekking van de test. In de training Exploratory Testen laat Polteq zien dat en hoe creativiteit, intuïtie, kennis en vaardigheden worden aangesproken als gemeenschappelijke kwaliteiten voor een hoogwaardige test.

Door deze stap bewijst Polteq opnieuw dat zij nummer 1 is in opleidingen en helemaal up-to-date.

Klik op de links om de opleidingsbrochure te downloaden en een Overzicht met de opleidingen en cursusdata van Polteq te downloaden.  Ook kunt u een papieren versie aanvragen bij: opleidingen@polteq.com Dan krijgt u hem zo snel mogelijk toegestuurd.

 

De voorpagina van de Polteq opleidingsbrochure 2019

Klik op de afbeelding om de Polteq Opleidingsbrochure te downloaden.

Opleidingsdata 2019

Klik op de afbeelding om het overzicht van de opleidingsdata te downloaden.

Reageren

Om SPAM te voorkomen wordt uw bericht na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Onderwerpen

Laatste reacties

FAIL = first attempt in learning, die ga ik onthouden!
› Lees verder

Simone

Kort maar goed verhaal, Hapte
› Lees verder

Roel.Valkema@hetnet.nl

Succes met de 2e helft!
› Lees verder

Wim
Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com