Leaders in software testing

Nieuw traineeship software tester gestart

Leaders in software testing

Nieuw traineeship software tester gestart

Nieuw traineeship software tester gestart
Nieuws
7 januari 2019
0 reacties

Start Polteq Traineeship Software Tester

Op 7 januari is het nieuwe Traineeship Software Tester gestart met zeven enthousiaste en leergierige test engineers in wording. Polteq leidt al meer dan 10 jaar young professionals op tot software testers. De trainees die door Polteq zijn geselecteerd beschikken over een hbo- of wo-opleiding, een sterk analytisch vermogen en ze hebben affiniteit met ICT. Het Traineeship is de ideale uitgangspositie voor mensen die de ambitie hebben als testspecialist, technisch tester, testconsultant of testmanager binnen de ICT werkzaam te zijn.

De komende weken leren de trainees de fijne kneepjes van het testvak van onze ervaren docenten. Het zullen zeven intensieve weken worden waarin veel aandacht wordt besteed aan de grondbeginselen van het testen van informatiesystemen op basis van onder andere ISTQB en TMap®. Ook het testen in Agile/Scrum en minder gestructureerde omgevingen komt aan bod. Daarnaast wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan de technische aspecten van testen. Zo zijn er trainingsdagen ingepland voor onder andere security en performance testen, testen van mobiele apps, testautomatisering en Java voor testers. Tijdens de training leggen de trainees twee internationaal erkende examens af: ISTQB Foundation en ISTQB Agile Tester Extension. En uiteraard wordt ook aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden en andere soft skills.

Na deze interne opleiding gaan ze onder begeleiding van een coach stage lopen bij een van onze klanten, waarna zij klaar zijn om als tester te starten in één van onze uitdagende projecten.

Trainees software testerV.l.n.r: Kristel (unit ZuidWest), Dries (Polteq België), Baris (unit ZuidWest), Jason (unit Zuid), Lieke (Unit midden), Wilco (unit Oost) en Carola (Polteq België).

Wij verwelkomen de trainees graag en wensen ze veel succes!

 

Reageren

Om SPAM te voorkomen wordt uw bericht na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Onderwerpen

Laatste reacties

Kort maar goed verhaal, Hapte
› Lees verder

Roel.Valkema@hetnet.nl

Succes met de 2e helft!
› Lees verder

Wim

Hoi Evie, ik zie jouw verhaal voorbij komen. Wat gaaf! Wat ontzettend fijn ...
› Lees verder

Nicolette
Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com