Leaders in software testing

Polteq SCRUM Game

Leaders in software testing

Polteq SCRUM Game

Polteq SCRUM Game
Testopleidingen
7 augustus 2017
0 reacties

Polteq SCRUM Game: in teamverband leren hoe je effectief en efficiënt kunt testen binnen SCRUM

Wilt u in een ‘real life’ SCRUM situatie leren hoe u in teamverband effectief en efficiënt kunt testen binnen SCRUM, maar ook wat de valkuilen zijn? Of heeft u al eens getest in een SCRUM omgeving, maar wilt u nu echt leren en meteen ervaren hoe alle elementen van Agile-SCRUM op de juiste manier door u en uw sprintteamoeten worden toegepast?

Dan is de Polteq SCRUM Game echt iets voor u! Polteq SCRUM Game: in teamverband leren hoe je effectief en efficiënt kunt testen binnen SCRUM

Tijdens deze eendaagse interactieve workshop komt u terecht in een ‘real life’ SCRUM situatie waarin u, samen met uw team, in een aantal iteraties een een ‘robotstofzuiger’ test. Uiteraard moet dat product aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. In een slopend en competitief spel wordt u uitgedaagd om de directeur van het fictieve bedrijf Cleansol te adviseren over het in productie nemen van de ‘stofzuiger’. De directeur is, als product owner, nauw betrokken bij het proces.

Afwisseling tussen theorie en spel

In een afwisselende setting van theorie en spel leert u in een aantal iteraties (sprints) hoe u de verschillende scrum activiteiten maximaal uitnut voor efficiënt en effectief testen. Elke iteratie wordt geëvalueerd en de verbeterpunten worden in de volgende iteratie meteen toegepast, zodat u leert wat de kracht is van kortcyclisch verbeteren. Doordat u als team verantwoordelijk bent voor het testen, leert u dat de kracht van een succesvol team zit in een goede samenwerking. Het team dat zichzelf SCRUM het best eigen maakt  door continue te verbeteren  wint de prijs voor beste SCRUM team. Maar kijk uit, de concurrentie is groot en leergierig!

Door dit leuke, spannende en soms zelfs zenuwslopende spel komt u in de juiste SCRUM flow. Dit werkt als katalysator voor kwalitatief goed testen zonder stress..

De Polteq SCRUPolteq SCRUM game: Afwisseling tussen theorie en spelM Game biedt -door het competitie-element, de timeboxen en de focus op testen- een ideale sfeer, waarbij u op een leuke manier leert hoe uw eigen SCRUM omgeving functioneert en wat u mogelijk kunt verbeteren. Deze dag is ook zeer geschikt als teambuilding.

Succes en plezier verzekerd!

Kijk op deze webpagina voor de datums waarop de SCRUM Game gegeven wordt. Hier kunt u zich ook aanmelden voor deze workshop.

 

Reageren

Om SPAM te voorkomen wordt uw bericht na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Onderwerpen

Laatste reacties

Zeer interessant interview
› Lees verder

Vaassen Joffrey

Beste Amresh, Bedankt voor je reactie. Jouw vraag is doorgestuurd naar onz...
› Lees verder

polteq

Ik wil me graag aanmelden voor het traineeship maar de webpagina Trainee So...
› Lees verder

Amresh Bandhoe
Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com