Leaders in software testing

Nieuw traineeship gestart

Leaders in software testing

Nieuw traineeship gestart

Nieuw traineeship gestart
Nieuws
25 september 2018
0 reacties

Polteq Traineeship Software Tester

Op 1 september is weer een nieuw Polteq Traineeship Software Tester van start gegaan. Polteq leidt al sinds 2007 young professionals op tot software testers. Het Traineeship Software Tester, dat een combinatie is tussen een interne opleiding en een praktijkstage, is de ideale uitgangspositie voor mensen die de ambitie hebben als testspecialist, technisch tester, testconsultant of testmanager binnen de ICT werkzaam te zijn. Voor dit traineeship komen kandidaten in aanmerking die een afgeronde HBO of WO opleiding hebben en daarnaast beschikken over een sterk analytisch denkvermogen en affiniteit hebben met ICT.

Het traineeship begint met een intensieve interne opleiding. In zeven weken leren de trainees van onze ervaren docenten de fijne kneepjes van het vak. Veel aandacht wordt natuurlijk besteed aan de grondbeginselen van het testen van informatiesystemen op basis van onder andere ISTQB en TMap®. Ook het testen in Agile/Scrum en minder gestructureerde omgevingen komt aan bod. Daarnaast wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan de technische aspecten van testen. Zo zijn er trainingsdagen ingepland voor onder andere security en performance testen, testen van mobiele apps, testautomatisering en Java voor testers. Tijdens de training leggen de trainees twee internationaal erkende examens af: ISTQB Foundation en ISTQB Agile Tester Extension. En uiteraard wordt ook aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden en andere soft skills.

Na deze interne opleiding gaan de trainees onder begeleiding van een coach stage lopen bij een van onze klanten, waarna zij klaar zijn om als tester te starten in één van onze uitdagende projecten.

Polteq Traineeship Software Tester

Wij verwelkomen Roy (unit Zuid), Julia (unit Midden), Pieter (Polteq België), Evie (unit Zuid), Peter (unit Midden), Kim (unit Zuid), Thom (unit Noord) en Koen (Polteq België).

Veel succes!

De datum voor ons volgende Traineeship Software Tester is inmiddels ook al bekend. De start hiervan vindt plaats op 7 januari 2019. Kandidaten kunnen zich hier nu al voor aanmelden.

Reageren

Om SPAM te voorkomen wordt uw bericht na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Onderwerpen

Laatste reacties

FAIL = first attempt in learning, die ga ik onthouden!
› Lees verder

Simone

Kort maar goed verhaal, Hapte
› Lees verder

Roel.Valkema@hetnet.nl

Succes met de 2e helft!
› Lees verder

Wim
Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com