Leaders in software testing

Kees Blokland en Ruud Teunissen op TestNet ZomerWorkshops

Leaders in software testing

Kees Blokland en Ruud Teunissen op TestNet ZomerWorkshops

Kees Blokland en Ruud Teunissen op TestNet ZomerWorkshops
Context Driven Testen
28 juni 2018
0 reacties

Op 4 juli vinden de TestNet ZomerWorkshops plaats in het NBC in Nieuwegein.

Het ZomerWorkshops event is een dagvullend evenement met workshops van drie uur. De ZomerWorkshops zijn door TestNet bedacht om in de relatief rustige zomerperiode, waarin bedrijven en verenigingen minder aanbod hebben aan meetings, cursussen en uitjes, een leuk en leerzaam dagvullend evenement te bieden.

Van Polteq zijn Ruud Teunissen en Kees Blokland op 4 juli aanwezig met een interactieve workshop Context Driven Test Verbetering:

Een interactieve workshop voor diegenen die vanuit testen willen inspelen op de vraag naar continue verbetering en verandering, waarbij vaak breder wordt gekeken dan testen zelf.De workshop biedt een interactieve kennismaking met de mogelijkheden voorverbetering en verandering, toegespitst op de zorgpunten [steentjes in de schoen] die jullie aandragen. En is oplossingsgericht: samen vaststellen wat past in jullie situatie. We gaan in op vragen over testverbetering bij onder meer Agile, DevOps, Mobile,Testautomatisering en CI/CD of een combinatie daarvan.Rode draad in de workshop is de roadmap voor testverbetering die we de over de jaren continu hebben verbeterd en met succes hebben toegepast. De roadmap biedt handvatten om effectief en snel in te spelen op verandering in wisselende context. Ingrediënten zijn afkomstig uit een palet aan verschillende aanpakken en modellen inclusief ervaringen, van waterval tot agile, van manueel tot geautomatiseerd, van backend tot mobile. Deze workshop geeft inzicht in de kenmerken van de verschillende aanpakken en stelt jullie in staat om de beschikbare info/aanpak/modellen als gereedschapskist te gebruiken.

Meld je aan voor een van de workshops

 

Reageren

Om SPAM te voorkomen wordt uw bericht na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Onderwerpen

Laatste reacties

Succes met de 2e helft!
› Lees verder

Wim

Hoi Evie, ik zie jouw verhaal voorbij komen. Wat gaaf! Wat ontzettend fijn ...
› Lees verder

Nicolette

Beste Erik, helder verhaal waar ik volledig achter kan staan! groet Huub
› Lees verder

Huub Jansen
Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com