Leaders in software testing

Geaccrediteerd voor ISTQB 2018

Leaders in software testing

Geaccrediteerd voor ISTQB 2018

Geaccrediteerd voor ISTQB 2018
Nieuws
7 maart 2019
0 reacties

Sinds 5 maart 2019 is Polteq’s ISTQB Foundation opleiding voor de versie 2018 officieel geaccrediteerd. We hadden al een kleine voorsprong genomen en waren vanaf 1 januari van dit jaar begonnen met het trainen in de nieuwe syllabus. De eerste pilottraining was meteen succesvol. Direct vanaf deze eerste training liggen de slagingspercentages weer hoog, boven de 90%. Voor ons alle reden om door te gaan op de ingeslagen weg.

En nu hebben we dan ook de officiële bevestiging gekregen van het accreditatiepanel van de BNTQB. Vanaf dit moment geeft Polteq de geaccrediteerde training ISTQB 2018: modern, interactief, fris. En helemaal toegespitst op het nieuwe testen: modern, kort cyclisch, iteratief, incrementeel, regression, continuous integration, TDD, en noem maar op! Compleet met een verbeterde structuur, waarbij de verbeterpunten uit de voorgaande jaren zijn meegenomen. ISTQB heeft weer een jasje dat de komende jaren heel goed past in de tijd van het testen van nu.

Deze accreditatie is voor zowel Polteq als voor de deelnemers aan de training een bevestiging dat de geboden stof naadloos aansluit op de exameneisen. Zo worden deelnemers goed voorbereid op het examen van dit internationaal goed aangeschreven certificaat.

Wilt u zich ook inschrijven voor deze geaccrediteerde training? Op 20, 21 en 22 maart is de eerstvolgende sessie in het Engels.

Reageren

Om SPAM te voorkomen wordt uw bericht na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Onderwerpen

Laatste reacties

Kort maar goed verhaal, Hapte
› Lees verder

Roel.Valkema@hetnet.nl

Succes met de 2e helft!
› Lees verder

Wim

Hoi Evie, ik zie jouw verhaal voorbij komen. Wat gaaf! Wat ontzettend fijn ...
› Lees verder

Nicolette
Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com