Leaders in software testing

Authentict en Polteq: Samen voor succes!

Leaders in software testing

Authentict en Polteq: Samen voor succes!

Authentict en Polteq: Samen voor succes!
Nieuws
Anja Bakker 15 september 2015
0 reacties

Authentict, ICT mét autisme

Vandaag (15 september 2015) starten 13 nieuwe medewerkers van Authentict met een uitgebreide testopleiding. Deze opleiding wordt verzorgd door Polteq, de nummer 1 in testopleidingen van Nederland. In een traject met een doorlooptijd van 12 weken worden de werknemers van Authentict opgeleid tot vaardige en kundige testers die breed ingezet kunnen worden voor verschillende klanten.

Authentict, ICT mét autisme, levert landelijk hoogwaardige dienstverlening op het gebied van ICT door medewerkers met autisme. Deze ICT-experts zijn bij Authentict in vaste dienst. Een uniek kenmerk van Authentict is dat al haar medewerkers onder professionele begeleiding bij Authentict op kantoor werkzaam zijn en zij daardoor kunnen werken vanuit een ultieme prikkelvrije omgeving, een omgeving waarin medewerkers met autisme kunnen floreren. Het codewoord is acceptatie is de pay off van Authentict.

Polteq is de grootste onafhankelijke specialist in Nederland en België in software testen en marktleider op het gebied van testopleidingen. Testprofessionals van Polteq worden ingezet in verschillende functies en rollen, zoals (agile) tester, technisch tester, testcoördinator en testmanager. Daarnaast voeren onze consultants assessments uit bij klanten en geven zij advies over verschillende testvraagstukken. Polteq is een middelgrote, flexibele en informele onderneming met een open bedrijfscultuur, waar elke medewerker wordt gewaardeerd en gerespecteerd.

Het opleidingstraject voor Authentict start met een basisopleiding waarin alle grondbeginselen van testen aan de orde komen. Zo wordt er aandacht besteed aan een groot aantal testtechnieken, doorlopen de deelnemers de training ISTQB Foundation inclusief examinering en staan er verschillende technische trainingen op het programma.

Na ongeveer een jaar volgt een tweede trainingsprogramma, waarin onder andere een verdieping in het gebruik van testtechnieken op het programma staat. Daarnaast wordt ingegaan op testen in Agile omgevingen en is er een specialisatie in het testen van mobiele apps. In dit blok wordt met de testers ingegaan op de moderne wereld van ICT en testen.

Het derde blok van de opleidingen dat Authentict haar medewerkers samen met Polteq aanbiedt, bestaat uit een ISTQB Advanced level training plus een aantal trainingsdagen die de eerder opgedane kennis rondom het automatiseren van testen verdiepen en uitbreiden. Ook dit blok wordt afgesloten met een blik op de moderne wereld van ICT en testen.

Erik bij Authentict

Alle testers die de hele opleiding hebben afgerond, bezitten meerdere internationaal erkende certificaten, die binnen de testmarkt zeer waardevol zijn.

In dit traject worden kennis en ervaring in testen en de capaciteiten van mensen met autisme gecombineerd tot een succesvolle formule.

We zijn trots op onze samenwerking!

Voor meer informatie over Authentict, ICT mét autisme, verwijzen we u graag naar hun website.

Anja Bakker, Manager Opleidingen

 

Reageren

Om SPAM te voorkomen wordt uw bericht na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Onderwerpen

Laatste reacties

Zeer interessant interview
› Lees verder

Vaassen Joffrey

Beste Amresh, Bedankt voor je reactie. Jouw vraag is doorgestuurd naar onz...
› Lees verder

polteq

Ik wil me graag aanmelden voor het traineeship maar de webpagina Trainee So...
› Lees verder

Amresh Bandhoe
Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com