Leaders in software testing

Alain Bultink directeur van Polteq

Leaders in software testing

Alain Bultink directeur van Polteq

Alain Bultink directeur van Polteq
Nieuws
15 oktober 2012
0 reacties

Alain Bultink is sinds oktober 2012 directeur van Polteq. Hij heeft een universitaire achtergrond als technisch bedrijfskundige en is sinds 2001 werkzaam in de test wereld. Alain Bultink is werkzaam geweest als test professional in verschillende rollen: test engineer, coördinator, manager en validatie consultant bij bedrijven in verschillende branches (onder andere banken, verzekeraars, automotive en farmacie).

Van 2005 tot en met 2009 is hij als country manager verantwoordelijk geweest voor het verder opzetten en uitbouwen van een Nederlandse vestiging van een internationaal test consultancy bedrijf. Van 2009 tot en met 2012 is hij als CEO verantwoordelijk geweest voor een test consultancy groep met vestigingen in België, Nederland en Frankrijk.

Sinds oktober 2012 is hij bij Polteq aan de slag, waarbij de focus ligt op kwaliteit en continuïteit. Vanuit een platte, flexibele en wendbare organisatie investeren in de kwaliteit van de medewerkers, diensten en organisatie. Door continue innovatie in het testvak en continue ontwikkeling van de medewerkers, gecombineerd met een persoonlijke benadering,  wil hij de status van ‘leaders in software testing’  blijven waarmaken.

Reageren

Om SPAM te voorkomen wordt uw bericht na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Onderwerpen

Laatste reacties

FAIL = first attempt in learning, die ga ik onthouden!
› Lees verder

Simone

Kort maar goed verhaal, Hapte
› Lees verder

Roel.Valkema@hetnet.nl

Succes met de 2e helft!
› Lees verder

Wim
Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com