Waarom werken bij Polteq? | Polteq, specialist in software testen

Waarom Polteq?

Polteq is een middelgrote, flexibele en informele onderneming met een open bedrijfscultuur. Onze testprofessionals zijn werkzaam in testprojecten bij de top 200 bedrijven in Nederland en België, waar ze worden ingezet in verschillende functies en rollen, zoals (agile) tester, technisch tester (mobile, security, performance of testautomatisering), testcoördinator en testmanager.

Polteq is met ruim 150 medewerkers de grootste onafhankelijke testspecialist in de Benelux. Wij lossen testvraagstukken op, verbeteren testprocessen en voeren testopdrachten uit voor bedrijven en organisaties. Software, apps, mobile devices en websites: we testen het allemaal. Polteq is regionaal aanwezig met vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Deventer, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Leuven (België).

“Polteq kent in tegenstelling tot mijn vorige werkgever een regio-structuur, waardoor praktisch alle collega’s in hun eigen regio ingezet kunnen worden.”

John-Peter Ram

Werken bij dé testspecialist

Polteq is een middelgrote, flexibele en informele onderneming met een open bedrijfscultuur. Onze testprofessionals zijn werkzaam in testprojecten bij de top 200 bedrijven in Nederland en België, waar ze worden ingezet in verschillende functies en rollen, zoals (agile) tester, technisch tester (mobile, security, performance of testautomatisering), testcoördinator en testmanager. Omdat Polteq specialist in testen is, krijgen wij uitdagende en afwisselende opdrachten aangeboden, die vaak net een stapje verder gaan dan de opdrachten bij onze collega bedrijven.

“Er heerst een prettige sfeer bij Polteq. Polteq heeft enerzijds de cultuur van een groot familiebedrijf, maar tegelijkertijd wordt er zeer professioneel gewerkt en die combinatie spreekt me aan.”

Ard Vialle

Passie voor testen

Onze collega’s vormen samen een enthousiaste ‘club van testprofessionals’. Wij beleven plezier door onze passie voor testen te delen, samen te werken met onze klanten en uitdagende, innoverende opdrachten uit te voeren. Maar ook door samen sociale activiteiten te ondernemen.

Lokaal

Alle Polteq collega’s zijn ondergebracht in een geografische unit. Dankzij onze lokale aanwezigheid met kantoren door het hele land kennen we de regionale markt, schakelen we snel en zitten we letterlijk dicht bij onze klanten. Daarnaast is het fijn voor onze professionals. Wonen in de buurt van je werk scheelt reistijd. Het draagt direct bij aan het milieu en aan het welzijn van onze mensen. Zo voelen we ons samen met onze klanten en collega’s thuis in de regio.

Polteq, dat ben jij!

Ben jij senior (Agile) tester of technisch tester? Dan komen we graag met jou in contact! Bij Polteq krijg jij alle ruimte voor verdere groei en ontwikkeling. Via ons eigen opleidingsinstituut zorgen we ervoor dat jouw kennisniveau op peil blijft. Met onze eigen R&D afdeling kunnen we snel inspelen op ontwikkelingen in de ICT. Als je wilt, kun jij nauw betrokken zijn bij innovaties als IoT, BI, CI & CD, of bij de ontwikkeling van nieuw cursusmateriaal. Er zijn inmiddels al heel wat opleidingen ontwikkeld in samenwerking met collega’s ‘uit het veld’. Wij nemen testen als vak serieus en de inbreng en visie van onze collega’s wordt daarbij zeer gewaardeerd!

“Polteq is een mooie club mensen die goed willen zijn in hun vak én een leuke tijd willen hebben.”

Mandy Spoelstra

Ervaar het zelf!

We kunnen hier uitgebreid vertellen over het uitstekende salaris, onze mobiliteits- en pensioenregeling en alle andere secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daarin verschilt Polteq waarschijnlijk niet zoveel van andere werkgevers. Ervaar zelf waarin Polteq zich onderscheidt! Kom langs, proef de sfeer bij ons op kantoor en stel al jouw vragen in een persoonlijk gesprek. Daag ons uit en kijk of Polteq als werkgever aan jouw wensen en ambities voldoet!

Bel onze recruiter Leander Tatipatta voor een afspraak:
Tel. 06- 15 04 75 74

Of solliciteer direct op een van onze actuele vacatures via ons online sollicitatieformulier.

Meer weten over Polteq? Lees hier meer over ons en onze passie voor testen!

Samenwerking binnen Polteq

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Downloads

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!