TMap Suite Test Master | Polteq, specialist in software testen

Certificeringstraining TMap® Suite Test Master

Deze vierdaagse training bereidt de deelnemers voor op het Exin TMap1  Suite Test Master examen. De behandelde onderwerpen sluiten daarom zoveel mogelijk aan bij de betreffende exameneisen. Belangrijke onderwerpen die aan de orde komen, zijn: managen van de overall testactiviteiten, testvariëteiten en ondersteunende processen.
De training gaat in op de TMap® quality/human driven aanpak en behandelt de TMap HD elementen met de voor Test Masters relevante bouwblokken.
Tijdens de training worden op meerdere momenten interactieve cases uitgevoerd, oefenexamens afgenomen en resultaten doorgesproken met de docent.

Voor wie is de TMap Suite Test Master training bedoeld ?

De training is bedoeld voor iedereen die het EXIN TMap Suite Test Master examen wil afleggen. Het Test Master examen is vooral bedoeld voor mensen die in de dagelijkse praktijk met informatiseringsprojecten bezig zijn: testmanagers, testcoördinatoren en testconsultants/-adviseurs. Hiernaast is de module ook interessant voor bijvoorbeeld Testleiders, Kwaliteitsmanagers, EDP Auditors en (Test)Afdelingsmanagers.

TMap Suite boeken

Deelnemers aan deze training ontvangen het ‘Workbook TMap® Suite, Studeren voor de TMap® Suite Certificering’ (Nederlandstalig, pdf) en ‘Neil’s Quest for Quality, a TMap® HD Story’ (Engelstalig, epub).

Quotes van cursisten:

“Docent weet van de hoed en de rand en kan hierover goed vertellen en het begrijpelijk maken.”

“Een van de betere trainingen tot nu toe!”

1TMap® en TMap NEXT® zijn geregistreerde merknamen van Sogeti

Wat kun je verwachten

  • Deze training bereidt de deelnemers voor op het Exin examen: TMap® Suite Test Master.

  • In de training wordt de brug gelegd tussen de traditionele Business Driven Test Management aanpak (met de TMap NEXT® fasering) en de Agile Quality/Human Driven aanpak (met de TMap® HD elementen en bouwblokken).

  • In deze training wordt veel geoefend met representatieve proefexamens voor het TMap® Suite Test Master examen.

  • Na afloop van de training ontvangen de deelnemers van ons een voucher waarmee zij naar keuze online of klassikaal examen kunnen doen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor TMap Suite Test Master.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!