TMAP Suite Test Engineer | Polteq, specialist in software testen

TMAP® Suite Test Engineer Certificeringstraining

De TMAP1 Suite is het resultaat van een vernieuwingsslag in TMAP om een tester optimaal te ondersteunen bij het werken in verschillende moderne ontwikkelmethoden. De testmethode TMap heeft een lange geschiedenis: TMAP is al meer dan twintig jaar als teststandaard toonaangevend. Wereldwijd passen honderden organisaties TMAP toe.

Deze driedaagse training bereidt de deelnemers voor op het TMAP Suite Test Engineer examen. De onderwerpen die in de training TMAP Suite Test Engineer worden behandeld, sluiten daarom zoveel mogelijk aan bij de exameneisen.

De deelnemers leren hoe tests moeten worden voorbereid, gespecificeerd en uitgevoerd, welke technieken, infrastructuur en hulpmiddelen hiervoor gehanteerd kunnen worden en hoe ze de activiteiten in het testproces kunnen toepassen in verschillende omgevingen. Belangrijke onderwerpen die hierbij aan de orde komen, zijn: het belang van testen, de building blocks van een testaanpak, de fasering van testen in het testproces en het maken van testgevallen met behulp van testontwerptechnieken. Bovendien worden er tijdens de training oefenexamens afgenomen en besproken. Naast de oefenexamens wordt de training ondersteund met praktische oefeningen. De combinatie van theorie en praktijk zorgt voor een optimale voorbereiding op het examen.

Voor wie is TMAP Suite Test Engineer bedoeld?

De training richt zich op het behalen van het TMAP Suite Test Engineer Certificaat, dat bedoeld is voor iedereen die zich bezighoudt met het testen van informatiesystemen en andere softwareproducten. Denk hierbij op de eerste plaats aan professionele testers, maar ook aan gebruikers, ontwikkelaars en beheerders.

Quotes van cursisten:

“Zeer veel parate kennis bij beide docenten. Er werd gewerkt met eenvoudige voorbeelden.”

“Leuke cursus, geeft inzicht in de aanpak van testproblematiek.”

“Professionele docenten met goede kennis van het onderwerp.”

“Prettige manier van cursus ter plaatse volgen met een goede gekwalificeerde trainer.”

Literatuur

Deelnemers aan deze cursus krijgen een Nederlandstalig exemplaar van het Workbook TMAP® Suite in pdf-formaat en Neil’s quest for quality, a TMAP HD story in epub-formaat.

1TMAP® en TMAP® Suite zijn geregistreerde merknamen van Sogeti

Wat kun je verwachten

  • Deze driedaagse training bereidt de deelnemers voor op het Exin examen: TMAP Suite Test Engineer.

  • Belangrijkste focus ligt op het kader en belang van testen bij het ontwikkelen van informatiesystemen, het uitvoeren van de kernactiviteiten van de professionele tester en het ontwerpen van tests door toepassing van testtechnieken.

  • De combinatie van theorie en praktijk garandeert een optimale voorbereiding op het examen.

  • Na afloop van de training ontvangen de deelnemers van ons een voucher waarmee zij naar keuze online of klassikaal examen kunnen doen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor TMAP Suite Test Engineer.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!