De complexe wereld van mobiele apps

De wereld van mobiele devices is een wereld met vele gezichten. De mobiele devices waren eerst uitgebreide telefoons.

Nu zijn het smart phones en smart TV’s, straks besturen we met mobiele apps een “smart car” en ons huis vol slimme meters en gebruiken we verschillende wearables op een iWatch van Apple. De mobiele apps op deze devices bieden veel meer functionaliteit dan een website en zijn ook dynamischer.

De deelnemers aan deze tweedaagse training gaan zelf oefenen met de belangrijkste concepten op verschillende platforms (van iOS en Android) zodat men zelf ervaart wat de risico’s zijn en wat voor testen er uitgevoerd kunnen worden. We kijken ook naar de invloed van netwerkbereik, taalinstellingen, locatiegegevens, stroomverbruik en geheugenbelasting op het gedrag van de applicatie.

In de tweedaagse training Testen van mobiele apps wordt het volledige testproces doorlopen, waarbij ook voldoende aandacht is voor testcoördinatie, strategie en hoe men op de hoogte kan blijven van nieuwe trends.

Voor wie is deze praktijktraining voor het testen van mobiele apps bedoeld?

Deze praktijktraining is bedoeld voor IT-ers die betrokken worden of zijn bij het opzetten, coördineren of uitvoeren van testen van mobiele apps. Praktijkervaring met testen is gewenst. In de training wordt getest op fysieke mobiele telefoons. Voor het volgen van de training wordt de deelnemers gevraagd om, indien mogelijk, eigen mobiele telefoons en/of tablets mee te nemen.

Vervolgtrainingen

Voor wie meer wil weten over de wereld achter mobiele apps biedt Polteq de tweedaagse training “Testen van de API achter een mobiele app” aan. In de keten levert een API (Application Programming Interface) de content aan, waarbij de mobiele app die vervolgens verzorgt naar de eindgebruiker.

Quote van een cursist:

“Leuke cursus; heel veel nuttige, zinvolle info.”

Wat kun je verwachten

  • De training is bedoeld voor IT-ers die betrokken worden of zijn bij het opzetten, coördineren of uitvoeren van testen van mobiele apps. Praktijkervaring met testen is gewenst.

  • In de training wordt getest op fysieke mobiele telefoons. Voor het volgen van de training is het noodzakelijk om een eigen mobiele telefoon en/of tablet mee te nemen.

  • Programma: basisconcepten testen van mobiele apps, wat is anders aan het testen van mobiele apps, mobiele app testproject, aanpak mobiele app test, oefeningen in het testen van mobiele apps.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Testen van mobiele apps in de praktijk.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!