ISTQB Advanced Test Analyst | Polteq, passie voor testen

Al onze trainingen die zijn ingepland tot en met juni worden ONLINE gegeven.

Deze online trainingen worden ‘live’ gegeven door een trainer en zijn vergelijkbaar met onze reguliere klassikale trainingen. U volgt de lessen samen met enkele andere cursisten en er is voortdurend contact en interactie mogelijk met de trainer.

Unieke garantie: niet tevreden over de online training, dan mag u op een later tijdstip kosteloos de ‘gewone’ klassikale training bijwonen!

Voor deze training geldt: ter introductie ontvangt u een korting van 20% op de normale cursusprijs. Deze korting wordt verrekend op de factuur die wij u sturen.

Internationale certificering voor software testen

De ISTQB Advanced Level certificering is gericht op mensen die ruime ervaring hebben in het vakgebied testen. Polteq biedt drie verschillende opleidingen aan die gericht zijn op het behalen van één van de drie ISTQB Advanced certificaten:

 1. ISTQB Advanced Test Manager (5 dagen)
 2. ISTQB Advanced Test Analyst (4 dagen)
 3. ISTQB Advanced Technical Test Analyst (3 dagen)

Het behalen van al deze certificaten leidt tot het ‘Full Advanced Level Testing Professional’ certificaat.

De vierdaagse training ISTQB Advanced Test Analyst bereidt de deelnemers voor op het certificaat ISTQB Advanced Level Test Analyst. De deelnemer kan na afloop van de training functionele (black box) tests ontwerpen en uitvoeren, afgestemd op de gehanteerde ontwikkelaanpak en gerelateerd aan de uitkomsten van risicoanalyses. De focus van de ISTQB Advanced Test Analyst ligt op functionaliteit, bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training ISTQB Advanced Test Analyst:

 • Testproces
 • Testmanagement: verantwoordelijkheden voor de testanalist
 • Testtechnieken
 • Testen van gebruik gerelateerde kwaliteitsattributen
 • Reviews
 • Bevindingenbeheer
 • Vaardigheden en teamsamenstelling
 • Oefenexamens en examen

Voor wie is de ISTQB Advanced Test Analyst training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor professionals in software testen, zoals testers, testanalisten, testengineers, testconsultants, testmanagers, acceptatietesters en ontwikkelaars.

De ISTQB Advanced Test Analyst training is ook geschikt voor eenieder die diepgaande kennis over het ontwerpen van software testen wil opdoen, bijvoorbeeld projectmanagers, kwaliteitsmanagers, ontwikkelmanagers, business analisten, hoofden IT en managementconsultants. 

Quotes van cursisten:

“Goed overzicht van alle technieken. Inzicht in de structuur om deze toe te passen.”

“Belangrijke onderwerpen in deze training zijn: selecteren en toepassen van testtechnieken, inzicht in het gebruik van kennis en ervaring in testen, registreren van bevindingen, reviews en inspecties.”

“Er wordt behoorlijk wat stof behandeld in 4 dagen, maar toch was het door de goede uitleg en de tijd die werd genomen voor de oefeningen goed te volgen.”

Wat kun je verwachten

 • Deze training bereidt de deelnemers voor op het ISTQB Advanced Test Analyst examen.

 • Belangrijke onderwerpen in deze training zijn: selecteren en toepassen van testtechnieken, inzicht in het gebruik van kennis en ervaring in testen, registreren van bevindingen, reviews en inspecties.

 • In deze training wordt veel geoefend met praktische cases en proefexamens die goed aansluiten op het Test Analyst examen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor ISTQB Advanced Test Analyst.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!