ISTQB Advanced Technical Test Analyst | Polteq, passie voor testen

Internationale certificering voor software testen

Op 30 april, 1 mei en 8 mei zal de “ISTQB Advanced Technical Test Analyst” training online gegeven worden.

Na afloop van de training ontvangt u een examenvoucher (is een jaar geldig). Zodra de Coronamaatregelen niet meer van kracht zijn kunt u op één van de Pearson Vue locaties in het land uw “ISTQB Advanced Technical Test Analyst” examen afleggen.

Unieke garantie: niet tevreden over de online training, dan mag u op een later tijdstip kosteloos de ‘gewone’ klassikale training bijwonen!

Ter introductie ontvangt u bij deelname aan deze training een korting van 20% op de normale cursusprijs. Deze korting wordt verrekend op de factuur die wij u sturen.

Aanmelden via de rode button ‘inschrijven’ onderaan deze pagina of de rode button ‘direct inschrijven’ rechts bovenaan. Kies opleidingsdagen 30 april, 1 mei en 8 mei, locatie online.

 

De ISTQB Advanced Level certificering is gericht op mensen die ruime ervaring hebben in het vakgebied testen. Polteq biedt drie verschillende opleidingen aan die gericht zijn op het behalen van één van de drie ISTQB Advanced certificaten:

 1. ISTQB Advanced Test Manager (5 dagen)
 2. ISTQB Advanced Test Analyst (4 dagen)
 3. ISTQB Advanced Technical Test Analyst (3 dagen)

Het behalen van al deze certificaten leidt tot het ‘Full Advanced Level Testing Professional’ certificaat.

De driedaagse training ISTQB Advanced Technical Test Analyst bereidt de deelnemers voor op het certificaat ISTQB Advanced Technical Test Analyst. De deelnemer kan na afloop van de training structurele (white box) tests ontwerpen en uitvoeren, met name gericht op niet-functionele kwaliteitsattributen zoals performance, beveiliging en onderhoudbaarheid. Daarnaast heeft de deelnemer inzicht in de belangrijke rol van de technische testanalist op het gebied van testautomatisering en statische en dynamische analyse.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training ISTQB Advanced Technical Test Analyst:

 • Taken van de technische testanalist bij testen op basis van risico’s
 • Testen op basis van structuren
 • Analytische technieken
 • Testen van technisch gerelateerde kwaliteitsattributen
 • Reviews
 • Testtools en –automatisering
 • Oefenexamens en examen

Voor wie is de ISTQB Advanced Technical Test Analyst training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor professionals in software testen, zoals testers, testanalisten, testengineers, testconsultants, testmanagers, acceptatietesters en ontwikkelaars.

De ISTQB Advanced Technical Test Analyst training is ook geschikt voor iedereen die diepgaande kennis over het ontwerpen van software testen wil opdoen, bijvoorbeeld projectmanagers, kwaliteitsmanagers, ontwikkelmanagers, business analisten, hoofden IT en managementconsultants.   

Wat kun je verwachten

 • Deze training bereidt de deelnemers voor op het ISTQB Advanced Technical Test Analyst examen.

 • Specifieke onderwerpen in deze training zijn: selecteren en toepassen van testtechnieken voor voornamelijk whitebox testen en het effectief gebruiken van test tools.

 • In deze training wordt veel geoefend met puzzels, games en proefexamens die goed aansluiten op het Technical Test Analyst examen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor ISTQB Advanced Technical Test Analyst.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!