iSQI CMAP Mobile App Test Automation | Polteq, passie voor testen

iSQI CMAP Mobile App Test Automation

Het CMAP Mobile App Test Automation certificaat vormt een basis voor iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen en implementeren van het geautomatiseerd testen van mobiele apps. Tijdens deze driedaagse training wordt ingegaan op alle aspecten/uitdagingen rondom het geautomatiseerd testen van mobiele apps. Het testen wordt uitgevoerd op een diversiteit in devices (fysiek, cloud en emulatoren).

Deze driedaagse training is zeer praktijkgericht, waarbij veel ruimte is voor oefening met verschillende soorten (open source) tools. Verschillende gestures worden behandeld, identificatie van objecten en het formuleren van assertions. Daarnaast krijgen de deelnemers handvatten en tips om zoveel mogelijk uitdagingen het hoofd te bieden.

De training is technisch van aard en om deel te kunnen nemen is basiskennis van testen is noodzakelijk. Het is gewenst dat de deelnemer in het bezit is van het CMAP Mobile App Testing Foundation Level certificaat (eventueel het ISTQB Foundation certificaat). De deelnemer wordt in staat geacht zelf te kunnen scripten en kan verder ook zelf Java code lezen en aanpassen.

Voor deelname aan de training en het examen heeft de deelnemer een laptop nodig. Om iOS apps op het Apple platform te kunnen automatiseren is het hebben van een Mac laptop noodzakelijk. De deelnemers wordt gevraagd om, indien mogelijk, een laptop mee te nemen.

Onderwerpen die in deze training aan de orde komen:

  • Selenium WebDriver en JUnit
  • Appium
  • Automatisering van applicaties
  • Introductie in platforms en frameworks
  • Testen binnen continuous integration
  • Succesfactoren

Examen

Het iSQI CMAP Mobile App Test Automation examen vindt plaats op de laatste dag van de training.

De driedaagse training CMAP Mobile App Test Automation is ontwikkeld door het International Software Quality Institute (iSQI).

Wat kun je verwachten

  • Praktijkgerichte training, waarbij veel ruimte is voor oefening met verschillende soorten (open source) tools.

  • De training is technisch van aard en om deel te kunnen nemen is basiskennis van testen is noodzakelijk.

  • Tijdens deze driedaagse training wordt ingegaan op alle aspecten/uitdagingen rondom het geautomatiseerd testen van mobiele apps. Het testen wordt uitgevoerd op een diversiteit in devices (fysiek, cloud en emulatoren).

Inschrijven

Schrijf je nu in voor CMAP Mobile App Test Automation.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!