Leaders in software testing

Managed testing services

Leaders in software testing

Managed testing services

Managed testing services: het volledig uitvoeren van testgerelateerde projecten

Naast de inzet van test professionals op individuele basis, biedt Polteq opdrachtgevers de mogelijkheid om testgerelateerde projecten volledig uit te voeren. Als voorbeeld van managed testing services wordt de teststraat beschreven.

Managed testing services: de teststraat

Voor structurele, maar ook voor incidentele testtrajecten kan Polteq een teststraat inrichten. Dat houdt in dat het volledige testtraject door Polteq wordt verzorgd. Dit omvat onder meer:

  • het vormen van een testteam;
  • het inrichten van een test omgeving;
  • het plannen en voorbereiden van het testen;
  • het managen en uitvoeren van het testen;
  • het rapporteren over en naar aanleiding van het testen.

De rapportage levert een transparant beeld op van de mate waarin het informatiesysteem getest is (testdekking en testdiepgang) en wat voor resultaat dat heeft opgeleverd (kwaliteit en risico’s).

Testautomatisering

Bij het inrichten van een teststraat worden testtools ingezet waar dat de efficiency of de effectiviteit verhoogt. Het ontwikkelen van een geautomatiseerde set (regressie)tests maakt deel uit van de werkzaamheden, zodra er sprake is van voldoende continuïteit van de testwerkzaamheden. Als er sprake is van agile werkprocessen is het automatiseren van tests een must.

Locatie

Polteq kan de teststraat in principe op iedere locatie inrichten. Polteq beschikt zelf over locaties in Amersfoort, Groningen, Dordrecht en Amsterdam. In België is Polteq gevestigd in Leuven.

Continuïteit, pieken en dalen

Het werkaanbod voor een teststraat kan variëren. Met de opdrachtgever worden afspraken gemaakt over de maatregelen die Polteq neemt voor het realiseren van de continuïteit van kennis en de snelheid van opschalen en neerschalen. Dit alles om pieken en dalen in het werkaanbod op efficiënte en effectieve wijze op te vangen.

 

Quotes

Polteq heeft zich in de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld van een betrouwbare detacheerder naar een meedenkende, ondersteunende partner. Kenmerkend in de samenwerking is dat Polteq steeds in staat is om die diensten te leveren die naadloos aansluiten op de behoefte. Het feit dat Polteq qua bedrijfscultuur goed bij ons past, is merkbaar op de werkvloer en in de contacten. Polteq straalt uit dat het waarde hecht aan de relatie en daar moeite voor wil doen/doet, zonder zichzelf daarin te verloochenen. Een echte partner dus!

Kirsten Muller, Manager Test en Kwaliteit
C1000 / Jumbo

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op tel.nr:  +31 (0) 33 277 35 22 (Nederland) of  +32 (0) 16 39 48 04 (België).

* Verplichte velden
Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com