West-Nederland | Polteq, specialist in software testen

West-Nederland

Humor, open cultuur en hard werken omschrijven de Unit West het beste. De Unit bestaat uit toegankelijke, geïnteresseerde en vlotte professionals die altijd voor elkaar klaar staan of tijd hebben voor een praatje.

Bereikbaarheid van onze vestiging in Amsterdam

Het kantoor van Polteq Amsterdam is gevestigd in het Smart Business Center en is zeer goed bereikbaar via de A9 en de A10 (afslag S112).

Let op: bij het invoeren van ons adres in navigatiesystemen blijkt dat niet alle navigatiesystemen de juiste route aangeven.

Vanaf de A9 via de afslag S112 (Gooiseweg) rijdt u vanaf de afrit rechtdoor naar ons pand. Komt u vanaf de A10 via de afslag S112 dan slaat u onderaan de afrit linksaf en direct bij de eerste stoplichten rijdt u rechtsaf ons terrein op. Vanaf de A1 rijdt u de Daalwijkdreef op totdat u bij de oprit voor de S112 richting de A10 komt. U sorteert niet rechts voor, maar slaat linksaf ons terrein op. U herkent het Smart Business Center aan de paarse vlaggen.

Routebeschrijving

Unitmanager

Richard van de Velde
E-mailrichard.vandevelde@polteq.com
Telefoon+31 6 53 89 75 26

Accountmanager

Sascha van der Laak
E-mailsascha.vanderlaak@polteq.com
Telefoon+31 6 18 35 41 28

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!