Polteq Conferentie Workshop 4 | Polteq, specialist in software testen
Polteq Conferentie Workshop 4

 

15:45 uur  |  Zaal 3 & 4

Je bent niet je gedrag

Erik Runhaar & Freddy de Weerd

Gedrag, een fascinerend fenomeen.

In ons dorp hebben we twee bakkers. De ene prijst zijn gebak vrij hoog. “Want”, zegt hij, “ik moet er ook nog wat aan overhouden”. De andere bakker prijst haar gebak veel minder hoog. “Want”, zo is haar redenering, “ik wil er zijn voor iedereen. En daarbij als meer mensen mijn gebak kopen, dan heb ik echt nog wel een goede boterham aan het einde van de dag.”

Welke bakker is nu de beste bakker?

Vertaal dit eens naar jouw dagelijkse praktijk. Mensen doen dingen om een bepaalde reden. De interactie van mensen die dingen doen, leidt tot een bepaald resultaat. Maar wie zijn zij? En hoezo gedragen zij zich zoals zij zich gedragen? En waarom gedraag jij je zo in de ene situatie en anders in de andere? Wat zegt dit over jou?

Intrigerende vragen over gedrag en gedragspsychologie.
In de workshop ‘Je bent niet je gedrag’ ga je samen met Freddy en Erik je eigen gedrag analyseren. Wie ben ik? En wat doe ik? Wat maakt dat ik doe zoals ik doe?

Aan de hand van een zogenoemd ‘gedragsveld’ en ludieke, laagdrempelige vragen, gaan we elkaar nog beter leren kennen.

Na de pauze is er ruimte om elkaar in kleine groepen te bevragen en van elkaar te leren over hoe jij bepaald gedrag eenvoudig kunt veranderen. Ook gaan we in op leerplannen en ontwikkelplannen.

Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!