Polteq Online | Polteq, passie voor testen

Polteq Online

Hybride trainingen: fysiek óf online een training bijwonen

Vanaf eind augustus gaat Polteq haar trainingen voor zover dat mogelijk is, ook hybride aanbieden. Dit betekent dat u kunt kiezen of u fysiek bij de training aanwezig wilt zijn in onze opleidingsruimte in Amersfoort, óf dat u vanaf uw eigen locatie wilt inloggen en zodoende online aan de training deelneemt.

Deze keuze kunt u tot vlak voor aanvang van de training nog wijzigen, bijvoorbeeld als u conform de RIVM richtlijnen thuis moet blijven.

De ervaringen met onze online trainingen zijn positief. We krijgen zeer goede feedback en de slagingspercentages voor onze certificeringstrainingen zijn onverminderd hoog.

Wij houden ons aan de RIVM maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Dit betekent dat de precieze invulling van de training, zoals bijvoorbeeld het aantal personen dat fysiek bij ons op kantoor de training kan bijwonen, gewijzigd kan worden als de richtlijnen van het RIVM worden aangepast.

Kijk voor het volledige overzicht van onze trainingen in onze  OPLEIDINGSAGENDA

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons opleidings- en trainingsaanbod, dan kunt u ons ook uw gegevens mailen.
Wij houden u dan op de hoogte.

Polteq online testdiensten

Veel bedrijven hebben te maken met een nieuwe manier van werken. Heeft u testcapaciteit nodig, maar kunt of wilt u in deze onzekere tijd geen nieuwe mensen aannemen? Vanuit Polteq kunnen we iets voor u betekenen.

Wij helpen u met tijdelijke en flexibele inzet. Wij hebben zeer goede en communicatieve testers beschikbaar die tijdelijk ingezet kunnen worden en hun werkzaamheden remote kunnen uitvoeren.

Neem contact met ons op!Hulp nodig? Vraag het Anja, manager afdeling opleidingen

Heeft u een vraag over onze online testdiensten, trainingen of wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn wij nog steeds gewoon bereikbaar via ons algemene telefoonnummer: 033 – 277 35 22

 

 

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!