Leaders in software testing

Presentaties van Polteq

Leaders in software testing

Presentaties van Polteq

Hieronder vindt u een overzicht van de presentaties van Polteq medewerkers.

Voor reacties, vragen of opmerkingen over deze presentaties, mail naar: evenementen@polteq.com

Workshop Context Driven Testverbetering

Donderdag 31 mei jl. organiseerde Polteq een Workshop Context Driven Testverbetering.

De experts van Polteq, Wim ten Tusscher, Robert Gorter, Ruud Teunissen en Kees Blokland deelden hun kennis van en ervaring met testverbetering bij onder meer Agile, DevOps, Mobile en Testautomatisering.

De workshop bestond o.a. uit een interactieve kennismaking met de mogelijkheden voor verbetering en verandering, toegespitst op de zorg- en knelpunten die de aanwezige gasten aandroegen. Bij het vraag- en antwoordspel kwamen veel gehoorde knelpunten naar boven als ’hoofdvraag’ voor Context Driven Testverbetering in hun organisatie.

Testautomatisering van flop naar top

Enrise | CodeCuisine® nodigde Polteq uit voor een talk over het opzetten van testautomatisering. Sprekers Frans van As en Wim ten Tusscher zijn specialist in testen van software bij Polteq. In hun presentatie gaan zij in op de waarde van testautomatisering binnen een agile ontwikkelomgeving.

 

Useful stepping stones in growth towards Agile testing

Tijdens het Voorjaarsevenement van TestNet, op 11 mei 2016, gaf Kees Blokland de presentatie “Useful stepping stones in growth towards Agile testing”, of te wel: Handige stepping-stonesvoor testers op weg naar succes in Agile context.

Deze presentatie is te downloaden via de website van TestNet:

https://www.testnet.org/testnet/download/voorjaarsevenement-2016/handige-stepping-stones-voor-testers-op-weg-naar-succes-in-agile-context.pdf

 

"Testscholen, kiezen of mixen?"

Op donderdag 31 oktober sprak Wim ten Tusscher over Context Driven testen op het Najaarsevenement van TestNet. In zijn presentatie liet hij zijn publiek kennis maken met drie verschillen testcontexten. Hierbij trok hij een vergelijking met drie fasen uit zijn leven, waarin hij van structuur, via hectiek, naar contextafhankelijk gegroeid is.

Kunnen de verschillende scholen naast elkaar blijven bestaan zonder op voet van oorlog te verkeren? Wim liet zien waar de overeenkomsten en verschillen zitten en roept op om een open blik te houden. Het komt vaak niet neer op kiezen tussen scholen, maar om een passende mix te maken.

Publicaties

› Archief publicaties

Presentaties

› Archief presentaties

Actueel

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com