Leaders in software testing

Ruud Teunissen

Leaders in software testing

Ruud Teunissen

Ruud Teunissen is sinds 1989 werkzaam in de test wereld en heeft uitgebreide ervaring opgedaan in een breed scala aan functies in het vakgebied testen. Mede door zijn ervaring, publicaties en enthousiasme is Ruud Teunissen een veelgevraagd en gewaardeerd spreker over testonderwerpen op nationale en internationale conferenties en studiedagen. Ruud Teunissen is coauteur van TMap®  en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan gestructureerd testen in Nederland en daarbuiten. Ruud Teunissen is als senior test consultant via Polteq beschikbaar om een bijdrage te leveren aan het testen in uw organisatie, in de meest brede zin des woords – van training tot procesverbetering en test automatisering.

Polteq

Martin Pol - oprichter van Polteq

Martin Pol

Martin Pol is de grondlegger van gestructureerd testen in Nederland. Hij is (co)auteur van een groot aantal publicaties over gestructureerd testen en testproces verbetering.  
Lees verder

Ruud Teunissen - senior test consultant bij Polteq

Ruud Teunissen

Ruud Teunissen is sinds 1989 werkzaam in de test wereld en heeft uitgebreide ervaring opgedaan in een breed scala aan functies in het vakgebied testen.
Lees verder

Alain Bultink, directeur van Polteq

Alain Bultink

Alain Bultink is directeur van Polteq. Hij heeft een universitaire achtergrond als technisch bedrijfskundige en is sinds 2001 werkzaam in de test wereld.
Lees verder

Klanten en partners

Contact opnemen
Polteq is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Polteq is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com