Leaders in software testing

Alain Bultink

Leaders in software testing

Alain Bultink

Alain Bultink is directeur van Polteq. Hij heeft een universitaire achtergrond als technisch bedrijfskundige en is sinds 2001 werkzaam in de test wereld. De eerste jaren is Alain Bultink werkzaam geweest als test professional in verschillende rollen: test engineer, coördinator, manager en validatie consultant bij bedrijven in verschillende branches (onder andere banken, verzekeraars, automotive en farmacie).

Van 2005 tot en met 2009 is hij als country manager verantwoordelijk geweest voor het verder opzetten en uitbouwen van een Nederlandse vestiging van een internationaal test consultancy bedrijf. Van 2009 tot en met 2012 is hij als CEO verantwoordelijk geweest voor een test consultancy groep met vestigingen in België, Nederland en Frankrijk.

Sinds 1 oktober 2012 is hij werkzaam bij Polteq, waarbij zijn focus ligt op kwaliteit en continuïteit. Vanuit een platte, flexibele en wendbare organisatie investeren in de kwaliteit van de medewerkers, diensten en organisatie. Door continue innovatie in het testvak en continue ontwikkeling van de medewerkers, gecombineerd met een persoonlijke benadering,  wil hij de status van ‘leaders in software testing’  blijven waarmaken.

Interview met Alain Bultink op testnieuws.nl

Interview met Alain Bultink op Magazine Brainnet

 

Polteq

Martin Pol - oprichter van Polteq

Martin Pol

Martin Pol is de grondlegger van gestructureerd testen in Nederland. Hij is (co)auteur van een groot aantal publicaties over gestructureerd testen en testproces verbetering.  
Lees verder

Alain Bultink, directeur van Polteq

Alain Bultink

Alain Bultink is directeur van Polteq. Hij heeft een universitaire achtergrond als technisch bedrijfskundige en is sinds 2001 werkzaam in de test wereld.
Lees verder

Klanten en partners

Contact opnemen
Polteq is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Polteq is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com