Leaders in software testing

Over Polteq

Leaders in software testing

Over Polteq

Polteq is de grootste onafhankelijke specialist in Nederland en België in software testen en marktleider op het gebied van testopleidingen.

De juiste testdienst op het juiste moment

Het is onze passie om de juiste testdienst te bieden op het juiste moment, met de meest toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever. We stellen ons hierbij onafhankelijk op en kiezen altijd voor de oplossing die voor de klant het beste is.

Zo ondersteunen wij onze klanten met:

  • het leveren van hoog gekwalificeerde testprofessionals op elk niveau en in elke context (Agile, V-model, Context Driven, Exploratory, etc.);
  • het implementeren van technische testen zoals testautomatisering, performance, security en mobile testen;
  • het implementeren en optimaliseren van testprocessen;
  • het implementeren en managen van test-outsourcing;
  • onafhankelijk advies over alle aspecten van testen (van organisatie tot personeel, van functioneel tot testtooling);
  • een groot aanbod aan testopleidingen (zowel ISTQB, TMap, iSQI, CAT, IREB en CMAP certificering als praktijk- en maatwerktrainingen).

Waar staan wij voor?

Er wordt ons vaak gevraagd waar wij voor staan en wat Polteq ‘speciaal’ maakt. Het antwoord hierop wordt samengevat in onze acht kernwaarden. Op elk van deze afzonderlijke punten kunnen andere bedrijven wellicht hetzelfde bieden als Polteq, maar Polteq maakt het totaalplaatje waar. Deze combinatie van kernwaarden maakt ons ‘speciaal’ voor klanten en een mooi bedrijf om voor te werken!

Focus

Onze focus ligt op software testen in de breedste zin van het woord. Daar zijn we specialist in en ligt ons bestaansrecht. Wij snappen dat de software branche continu verandert en daarmee ook het vak software testen. Er wordt steeds meer technische en bredere vakkennis gevraagd. Door onze open mind-set voor deze veranderingen in de markt en door continu te innoveren, zijn wij in staat dé autoriteit op het gebied van software testen te zijn en te blijven.

Vakmanschap

Wij nemen alleen professionals aan die snappen wat software testen betekent en die weten dat software testen tegenwoordig verder gaat dan alleen het testen zelf. Daarbij is hetzelfde DNA, dezelfde nuchtere kijk en passie en bevlogenheid voor het vak van belang bij het aannemen en vormen van onze mensen. Alleen zo blijven we in staat onze dienstverlening op het kwaliteitsniveau te houden waar wij voor staan!

Kennisdeling

Kennisdeling is voor ons een speerpunt. Wij zien het als ons doel het kennisniveau in de markt te verhogen. Dit doen we door innovatieve ideeën en initiatieven van onze mensen te ondersteunen. Door kennis in de markt te delen via bijvoorbeeld vakinhoudelijke testopleidingen. Maar ook met onze presentaties en artikelen dragen we bij aan een hoger kennisniveau in de markt.

Persoonlijk

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een samenwerking vanuit een informele sfeer. Door onze klanten én onze mensen goed te leren kennen, zijn we in staat meer uit de samenwerking te halen. Zo creëren we samen met onze opdrachtgever een langdurige werkrelatie die voor beide kanten als plezierig en succesvol wordt ervaren.

Lokaal

Door onze lokale aanwezigheid met kantoren door het hele land kennen we de regionale markt, kunnen we snel schakelen en zitten we letterlijk dichtbij onze klanten. Deze lokale aanwezigheid is tevens belangrijk voor onze mensen. Wonen in de buurt van je werk en daardoor minder reistijd is voor veel mensen een pre. Het draagt direct bij aan het milieu en aan het welzijn van onze professionals. Zo voelen we ons thuis in onze regio, met onze klanten en met onze collega’s.

Oprecht

Oprecht en betrouwbaar zijn voor ons vanzelfsprekende waarden. Dat vinden wij in ieder geval wel. Voor ons de basis om een open klimaat te creëren waar onze mensen zich veilig en vertrouwd voelen. Dat geldt in dezelfde mate ook voor de samenwerking met onze klanten en stelt ons in staat hen te helpen met een onafhankelijk en passende dienstverlening.

Plezier

Plezier door met elkaar de passie voor het vakgebied te delen en zeer uitdagende en innoverende opdrachten uit te voeren. Door onze mensen alle ruimte te geven zichzelf te ontwikkelen en ontplooien. Maar ook door samen sociale activiteiten te ondernemen. Samen met plezier aan het werk is voor ons de basis voor een positief werkklimaat. Daardoor worden mensen actief gestimuleerd om optimaal te kunnen presteren.

Meer!

We leveren graag net iets meer, geven gevraagd én ongevraagd advies. We houden niet van opgeven en zetten alles op alles om dé oplossing te vinden. Als de opdracht daar naar vraagt maken we graag gebruik van de kennis en ervaring van al onze professionals. Dat vinden wij bij Polteq vanzelfsprekend.

Download de flyer “Maak kennis met Polteq”

Specialist in software testen

Benieuwd naar wat Polteq nu precies doet als specialist in software testen? In 5 minuten een indruk krijgen van wie wij zijn, waar we voor staan en hoe de sfeer is bij ons op kantoor? Bekijk dan deze video!

Polteq is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Polteq is ISO 9001:2015 gecertificeerd

 

Polteq

Martin Pol - oprichter van Polteq

Martin Pol

Martin Pol is de grondlegger van gestructureerd testen in Nederland. Hij is (co)auteur van een groot aantal publicaties over gestructureerd testen en testproces verbetering.  
Lees verder

Klanten en partners

Contact opnemen
Polteq is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Polteq is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com