Marcel van Egmond | Polteq, specialist in software testen

Marcel van Egmond

Marcel van Egmond is per 1 januari 2020 gestart als directeur van Polteq Test Services. In deze rol geeft hij leiding aan het verder uitbouwen van het succes van de organisatie.

Van Egmond heeft in de afgelopen jaren verschillende management- en directierollen vervuld. Hij beschikt over een ruime ervaring in Software-as-a-Service, IT-projecten en IT-dienstverlening, welke hij heeft opgedaan bij o.a. Wolters Kluwer, iPROFS en Finalist.

Marcel van Egmond nieuwe directeur bij Polteq

Marcel van Egmond

Polteq, dat dit jaar haar 20-jarig jubileum viert, telt 170 medewerkers en opereert regionaal vanuit 7 locaties; Amersfoort, Groningen, Deventer, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Leuven (BE).

De in software testen gespecialiseerde organisatie houdt zich bezig met het uitvoeren van testopdrachten, het verbeteren van testprocessen en het oplossen van testvraagstukken voor bedrijven en organisaties. Hiernaast biedt Polteq een uitgebreid aanbod aan testopleidingen.

Van Egmond zegt onder de indruk te zijn van het klantenportfolio, de diensten en het vakmanschap.

“In een snel veranderende IT-wereld is het belangrijk om te blijven innoveren en te investeren in het kennisniveau van onze professionals. Het IT-landschap alsmede de test- en ontwikkelmethodieken zijn continu onderhevig aan verandering. Polteq volgt deze ontwikkelingen op de voet en investeert voortdurend in de ontwikkeling van kennis, diensten en oplossingen. Door dit te doen kunnen wij, nu en in de toekomst, onze klanten ondersteunen bij het ontwikkelen van kwalitatieve IT oplossingen.”

Directeur van Polteq

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!