Leaders in software testing

Testen van mobiele apps in de praktijk

Leaders in software testing

Wat kun je verwachten:

De training is bedoeld voor IT-ers die betrokken worden of zijn bij het opzetten, coördineren of uitvoeren van testen van mobiele apps. Praktijkervaring met testen is gewenst.

In de training wordt getest op fysieke mobiele telefoons. Voor het volgen van de training is het noodzakelijk om een eigen mobiele telefoon en/of tablet mee te nemen.

Programma: basisconcepten testen van mobiele apps, wat is anders aan het testen van mobiele apps, mobiele app testproject, aanpak mobiele app test, oefeningen in het testen van mobiele apps.

Testen van mobiele apps in de praktijk

De complexe wereld van mobiele apps

De wereld van mobiele devices is een wereld met vele gezichten. De mobiele devices waren eerst uitgebreide telefoons.

Nu zijn het smart phones en smart TV’s, straks besturen we met mobiele apps een “smart car” en ons huis vol slimme meters en gebruiken we verschillende wearables op een iWatch van Apple. De mobiele apps op deze devices bieden veel meer functionaliteit dan een website en zijn ook dynamischer.

De deelnemers aan deze tweedaagse training gaan zelf oefenen met de belangrijkste concepten op verschillende platforms (van iOS en Android) zodat men zelf ervaart wat de risico’s zijn en wat voor testen er uitgevoerd kunnen worden. We kijken ook naar de invloed van netwerkbereik, taalinstellingen, locatiegegevens, stroomverbruik en geheugenbelasting op het gedrag van de applicatie.

In de tweedaagse training Testen van mobiele apps wordt het volledige testproces doorlopen, waarbij ook voldoende aandacht is voor testcoördinatie, strategie en hoe men op de hoogte kan blijven van nieuwe trends.

Voor wie is deze praktijktraining voor het testen van mobiele apps bedoeld?

Deze praktijktraining is bedoeld voor IT-ers die betrokken worden of zijn bij het opzetten, coördineren of uitvoeren van testen van mobiele apps. Praktijkervaring met testen is gewenst. In de training wordt getest op fysieke mobiele telefoons. Voor het volgen van de training wordt de deelnemers gevraagd om, indien mogelijk, eigen mobiele telefoons en/of tablets mee te nemen.

Vervolgtrainingen

Naast deze praktijk training kun je bij Polteq in een tweedaagse training het iSQI certificaat “CMAP Mobile App Testing” behalen. Dit is een internationale erkenning van je mobiele app kennis en ervaring met het oog op testen. Voor wie meer wil weten over de wereld achter mobiele apps biedt Polteq de tweedaagse training “Testen van de API achter een mobiele app” aan. In de keten levert een API (Application Programming Interface) de content aan, waarbij de mobiele app die vervolgens verzorgt naar de eindgebruiker.

Prijs

De investering voor deelname aan deze training bedraagt € 1.095,- per persoon, exclusief btw.› Deze opleiding is ook beschikbaar in België. Klik hier.

Inschrijven

Aangeboden cursus
Testen van mobiele apps in de praktijk
€ 1.095,- ex. btw

* Deze cursus wordt in het Nederlands gegeven

* Deze cursus wordt in het Engels gegeven


Deelnemer
+ Voeg nog een deelnemer toe Contactpersoon (indien van toepassing)

Factuur

* Verplichte velden

Quotes

Leuke cursus; heel veel nuttige, zinvolle info.

Bob Sotthewes

Cursusdata

okt
21
Testen van mobiele apps in de praktijk (NL)
Cursusdagen
21 okt, 22 okt
Amersfoort
dec
9
Testen van mobiele apps in de praktijk (NL)
Cursusdagen
9 dec, 10 dec
Amersfoort

Verwante opleidingen

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com