Testen met testtechnieken - basis | Polteq, specialist in software testen

Een banketbakker leert ook eerst wat bakken is, om daarna de beste te worden

Waar vroeger testtechnieken een voorschrift waren om tot goede tests te komen, zijn ze dat in deze tijd niet meer. En toch zijn testtechnieken onmisbaar om slim en creatief te kunnen testen.

Testtechnieken zijn niet zozeer voorschrijvend, ze zijn ondersteunend bij het vinden van goede testgevallen. Testtechnieken zijn daarnaast interessant voor de beginnende tester om in beperkte tijd de juiste keuze te maken welke testgevallen het meest relevant zijn voor het vaststellen van de kwaliteit van de software. Dat geeft een beginnende tester houvast en vertrouwen bij het uitvoeren van testen.

Om testtechnieken goed te kunnen gebruiken, is het belangrijk om veel te oefenen. Hierdoor raken testers bedreven in het opstellen van goede testgevallen, waarbij de eigen creatieve gedachten en ervaring – noodzakelijk voor een goede test – ondersteund worden door slimme testtechnieken.

Deze vierdaagse training is erop gericht om de meest gangbare testtechnieken eigen te maken en ermee te kunnen werken in verschillende contexten.

Voor wie is de basistraining ‘Testen met testtechnieken’ bedoeld?

In deze training leert men de karakteristieken en inzetbaarheid van testtechnieken en oefent de deelnemer met deze testtechnieken in verschillende situaties. Deze training is geschikt voor onervaren testers, maar kan ook zeker worden gevolgd door meer ervaren testers als herhaling of verdieping.

Wat kun je verwachten

  • In deze training leert men de karakteristieken en inzetbaarheid van testtechnieken en oefent de deelnemer met deze testtechnieken in verschillende situaties.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Testen met testtechnieken – basis.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!