Test Technieken voor senior testers | Polteq, specialist in software testen

Waar ‘klassieke’ test ontwerptechnieken toegepast worden voor het testen van functionaliteit die we kennen en waar we ons bewust van zijn, is exploratory testen vaak meer gericht op in het testen van functionaliteit die we niet kennen en waar we ons niet van bewust zijn. Beide technieken hebben last van een blinde vlek.

Het is de uitdaging voor ervaren testers om beide mogelijkheden van testen zo optimaal mogelijk te combineren, uiteraard afhankelijk van de situatie. Wil je het testen in een DevOps of Agile team verbeteren en wil je dat doen via timeboxed Exploratory tests? Dan is een testtechniek vaak een handig hulpmiddel om juist ongedachte situaties en combinaties te (her)overwegen.

Deze tweedaagse training is een opfrisser en biedt verdieping van een aantal testontwerptechnieken, met daarbij handvatten voor het gebruik van deze testtechnieken en inzicht in hoe ze kunnen helpen bij het omgaan met de blinde vlekken van exploratory testen.

Voor wie is deze training bedoeld

Deze training is bedoeld voor gevorderde testers die willen leren hoe ze met bekende testtechnieken meer kunnen halen uit hun (exploratory) tests. Voor deze training is praktische ervaring als tester een vereiste.

Wat kun je verwachten

  • Korte uitleg (opfrissing en verdieping) van test technieken en veel praktische cases bij uitwerken van test scripts met behulp van de test ontwerptechnieken zoals:
    • datacombinatie test (DCT)
    • beslistabel test (BTT)

  • In deze training is veel aandacht voor de inpasbaarheid van test ontwerptechnieken bij het uitvoeren van exploratory testen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Test Technieken voor senior testers.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!