Testen met testtechnieken - advanced | Polteq, specialist in software testen

Gereedschappen om het vak goed uit te kunnen voeren

Het is een veelgehoord misverstand: in de nieuwe Agile tijd zijn testtechnieken niet meer nodig. Exploratory testen is de standaard geworden. We zien de laatste tijd steeds meer dat er, juist ook in Exploratory testsessies, een soort van tunnelvisie ontstaat voor het bekende en een blinde vlek voor nieuw en onbekend gebruik van de applicatie. Juist na kleine aanpassingen.

Wil je het testen in een DevOps of Agile team verbeteren en wil je dat doen via timeboxed Exploratory tests? Dan zijn testtechnieken handige handvatten om juist ongedachte situaties en combinaties te (her)overwegen.

Een goede basis hiervoor is deze tweedaagse training ‘Testen met testtechnieken’.

In twee dagen leggen we je de karakteristieken uit van veelgebruikte en geschikte technieken, waarmee je je eigen kennis, ervaring en juist ook je creativiteit kunt uitdagen om gericht op zoek te gaan naar bepaalde type fouten in de software.

Voor wie is de advanced training ‘Testen met testtechnieken’ bedoeld?

Deze training is bedoeld voor gevorderde testers die willen leren hoe ze met bekende testtechnieken meer kunnen halen uit hun (exploratory) tests. Voor deze training is praktische ervaring als tester een vereiste.

Wat kun je verwachten

  • Een tweedaagse praktische training waarin gevorderde testers leren hoe ze met bekende testtechnieken meer kunnen halen uit hun (exploratory) tests.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Testen met testtechnieken – advanced.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!