Test Technieken voor Startende Testers | Polteq, specialist in software testen

Waren test technieken vroeger een recept om tot goede tests te komen, in deze tijd zijn ze dat niet meer. En toch zijn test technieken onmisbaar voor slim en creatief testen.

Test technieken zijn niet zozeer voorschrijvend, maar ondersteunend bij het vinden van goede testgevallen. Ze zijn bovendien interessant voor de beginnende tester om in beperkte tijd de juiste keuze te maken.  Welke test gevallen  zijn het meest relevant voor het bepalen van de kwaliteit van de software. Dit geeft een beginnende tester houvast en vertrouwen bij het uitvoeren van testen.

Om test technieken goed te gebruiken is het belangrijk om veel te oefenen. Hierdoor raken testers bedreven in het maken van goede test gevallen, waarbij hun eigen creatieve gedachten en ervaring – noodzakelijk voor een goede test – worden ondersteund door slimme test technieken.

Deze vierdaagse training Test Technieken voor Startende Testers is erop gericht om je de meest voorkomende testtechnieken eigen te maken en ermee te kunnen werken in verschillende contexten.

Voor wie is deze training bedoeld

In deze training leert de deelnemer kenmerken en toepasbaarheid van test technieken en  oefent met deze test technieken in verschillende situaties. De training is geschikt voor onervaren testers, maar kan zeker ook gevolgd worden door meer ervaren testers als opfrissing of verdieping.

Wat kun je verwachten

 • Introductie in het gebruik van test ontwerptechnieken in het algemeen

 • Het toepassen van de test ontwerptechnieken:
  • Datacombinatie test (DCT)
  • Beslistabel test (BTT)
  • elementaire vergelijkingen test (EVT)
  • procescyclus test (PCT)
  • syntactische (SYN) en semantische testen (SEM)

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Test Technieken voor Startende Testers.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!