TI4Automation: Succesvol Geautomatiseerd Testen | Polteq

Optimaliseren van testautomatisering (TI4Automation).

De Polteq-aanpak Test Improvement for automation (TI4Automation®) is dé aanpak die inzicht geeft in de mate waarin testautomatisering het softwareontwikkelproces ondersteunt. TI4Automation helpt ook eventuele stappen testverbetering van het testautomatiseringsproces aan het licht te brengen, zodat testautomatisering doeltreffender kan worden ingezet.

De kracht van het model is de verdeling in aandachtsgebieden, bijbehorende controlepunten, niveaus en verbeterstappen. TI4Automation kijkt onder andere naar de context van testautomatisering, zoals de testomgeving(en), de werkwijze binnen ontwikkeling, en de reeds aanwezige tools, kennis en vaardigheden. TI4Automation stelt u in staat de doelstellingen van testautomatisering daadwerkelijk te behalen.

Het doel van deze eendaagse training is inzicht geven in hoe TI4Automation ingezet kan worden om testautomatisering succesvol te verbeteren. De deelnemers krijgen niet alleen uitleg over het verbetermodel, maar maken ook oefeningen zodat de toepassing van TI4Automation duidelijk wordt. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen waardoor ook eigen praktijksituaties aan de orde komen.

Voor wie is deze training bedoeld

De training is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het optimaliseren van geautomatiseerd testen. Kennis van en ervaring in testautomatisering is een voorwaarde voor deze training.

Reviews van cursisten

“Duidelijk, helder verhaal in een logische volgorde.”

“Ik weet nu, op een gestructureerde manier, waaraan we kunnen gaan werken binnen onze organisatie”

Wat kun je verwachten

  • Deze opleiding behandelt de TI4Automation-aanpak die aantoont of een organisatie klaar is voor geautomatiseerd testen.

  • De deelnemer krijgt inzicht in de stappen, voorwaarden en valkuilen van verbetertrajecten.

  • Oefeningen en praktische handvatten om de theorie in de praktijk toe te passen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor TI4Automation: Succesvol Geautomatiseerd Testen.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!