Tweedaagse training Introductie Programmeren voor Testers | Polteq

In de hedendaagse markt is basiskennis van een programmeertaal voor een tester een must. Zo zijn testers betrokken bij het automatiseren van (regressie)testen. Ook helpt kennis van de opbouw van een programmeertaal bij het kunnen communiceren met ontwikkelaars. Daarnaast kunnen testers met hun kennis van een programmeertaal ook de ontwikkelaars beter ondersteunen bij het opzetten van de geautomatiseerde unit tests.

De twee meest gebruikte talen zijn Java en C#. Om testers kennis van (een van) deze programmeertalen bij te brengen, heeft Polteq deze training ontwikkeld. Voorafgaand aan de training geven de deelnemers door in welke programmeertaal zij de verschillende opgaven tijdens de training willen maken.

Tijdens deze tweedaagse training leer je door middel van uitleg en het doen van een groot aantal oefeningen de basis van programmeren in de gekozen taal. Tevens kun je een testframework opzetten dat past bij de gekozen taal (Java: JUnit of TestNG; C#: NUnit, MSTest of xUnit) en daarin geautomatiseerde testen opzetten en uitvoeren. Ook krijg je kennis van een aantal principes uit Object Oriented Programming (OOP) die worden toegepast in testautomatisering.

De deelnemers krijgen na afloop van de training het materiaal digitaal ter beschikking, zodat ze het geleerde meteen in hun eigen praktijk kunnen toepassen.

Voor wie is deze training bedoeld

De doelgroep voor deze training bestaat uit testprofessionals die geen kennis hebben van Java, C# en/of object georiënteerd programmeren (OOP). Voorkennis is niet vereist.

Reviews van cursisten

“Leuke afwisselende training, goede afwisseling tussen theorie en praktijk, enthousiaste docenten.”

“Met deze training heb ik de basisprincipes van Java geleerd en kan ik dit verder uitbouwen voor testautomatisering.”

Deze training wordt gegeven door een van onze geaccrediteerde trainers.

Wat kun je verwachten

  • Tweedaagse training voor testers om kennis van en ervaring met de programmeertaal Java of C# op te doen.

  • Leren door middel van uitleg en oefeningen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Automatiseren van testen met Java/C#.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!