TypeScript voor Testers | Polteq, specialist in software testen

In de hedendaagse markt is basiskennis van een programmeertaal voor een tester een must. Zo zijn testers betrokken bij het automatiseren van (regressie)testen. Ook helpt kennis van de opbouw van een programmeertaal bij het kunnen communiceren met ontwikkelaars. Daarnaast kunnen testers met hun kennis van een programmeertaal ook de ontwikkelaars beter ondersteunen bij het opzetten van de geautomatiseerde unit tests.

Een van de programmeertalen, die we tegenwoordig veel tegenkomen is Typescript. Om testers in deze programmeertaal op weg te helpen, heeft Polteq een tweedaagse training ontwikkeld.

Tijdens deze eendaagse training leer je door middel van uitleg en het doen van een groot aantal oefeningen de basis van programmeren in Typescript. Tevens kun je een testframework met behulp van Mocha en Chai assertion Library en daarin geautomatiseerde testen opzetten en uitvoeren. Ook krijg je kennis van een aantal principes uit Object Oriented Programming (OOP) die worden toegepast in testautomatisering.
De deelnemers krijgen na afloop van de training het materiaal digitaal ter beschikking, zodat ze het geleerde meteen in hun eigen praktijk kunnen toepassen.

Voor wie is deze training bedoeld

De doelgroep voor deze training bestaat uit testprofessionals die geen kennis hebben van Typescript en/of object georiënteerd programmeren (OOP). Voorkennis is niet vereist.

Deze training wordt gegeven door een van onze geaccrediteerde trainers.

Wat kun je verwachten

  • Eendaagse training voor testers om kennis van en ervaring met de programmeertaal Typescript op te doen.

  • Kennismaking met de testframework Mocha en Chai assertion Library en het opzetten en uitvoeren van geautomatiseerde testen met behulp van Mocha en Chai assertion Library.

  • Leren door middel van uitleg en oefeningen.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor TypeScript voor Testers.

Inschrijven
Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!