Leaders in software testing

Geautomatiseerd testen tot een succes maken (TI4Automation)

Leaders in software testing

Wat kun je verwachten:

Tijdens deze training wordt de TI4Automation aanpak behandeld die aantoont of een organisatie klaar is voor geautomatiseerd testen.

Optimaliseren van de testautomatisering met behulp van “essentials”, niveaus en bijbehorende controlepunten en verbeterstappen.

Geautomatiseerd testen tot een succes maken (TI4Automation)

TI4Automation: Geautomatiseerd testen tot een (groter) succes maken!

De Polteq aanpak Test Improvement for automation (TI4Automation®) is dé aanpak die inzicht geeft in de mate waarin testautomatisering het softwareontwikkelproces ondersteunt. TI4Automation helpt ook eventuele stappen testverbetering van het testautomatiseringsproces aan het licht te brengen, zodat testautomatisering doeltreffender kan worden ingezet.

De kracht van het model is de verdeling in aandachtsgebieden, bijbehorende controlepunten, niveaus en verbeterstappen. TI4Automation kijkt onder andere naar de context van testautomatisering, zoals de testomgeving(en), de werkwijze binnen ontwikkeling, en de reeds aanwezige tools, kennis en vaardigheden. TI4Automation stelt u in staat de doelstellingen van testautomatisering daadwerkelijk te behalen.

Het doel van deze ééndaagse training is inzicht geven in hoe TI4Automation ingezet kan worden om testautomatisering succesvol te verbeteren. De deelnemers krijgen niet alleen uitleg over het verbetermodel, maar maken ook oefeningen zodat de toepassing van TI4Automation duidelijk wordt. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen waardoor ook eigen praktijksituaties aan de orde komen.

Voor wie is de training TI4Automation bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het optimaliseren van geautomatiseerd testen. Kennis van en ervaring in testautomatisering is een voorwaarde voor deze training.

Prijs

De investering voor deelname aan deze training bedraagt € 595,- per persoon, exclusief btw.› Deze opleiding is ook beschikbaar in België. Klik hier.

Inschrijven

Aangeboden cursus
Geautomatiseerd testen tot een succes maken (TI4Automation)
€ 595,- ex. btw

* Deze cursus wordt in het Nederlands gegeven

* Deze cursus wordt in het Engels gegeven


Deelnemer
+ Voeg nog een deelnemer toe Contactpersoon (indien van toepassing)

Factuur

* Verplichte velden

Quotes

Duidelijk, helder verhaal in een logische volgorde.

Mark Boomsma

Cursusdata

nov
4
Geautomatiseerd testen tot een succes maken (TI4Automation) (NL)
Cursusdagen
4 nov
Amersfoort

Verwante opleidingen

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com