Leaders in software testing

iSQI CMAP Mobile App Testing

Leaders in software testing

Wat kun je verwachten:

Deze tweedaagse training bereidt de deelnemers voor op het CMAP© examen en geeft de deelnemers de kennis die nodig is om met mobiele applicaties aan de slag te gaan.

Deze CMAP training is bedoeld voor iedereen die te maken heeft of gaat krijgen met het ontwikkelen of testen van mobiele applicaties.

De training wordt aan het einde van de laatste dag afgesloten met het afleggen van het CMAP© examen (multiple choice).

iSQI CMAP Mobile App Testing

iSQI CMAP Mobile App Testing – Foundation Level

Smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De mobiele applicaties waar deze mobile devices gebruik van maken, zijn vaak ook complexer dan hun desktop varianten. Verschillende hardware, Operating Systems, netwerkoperatoren, beeldresoluties en formaten zorgen ervoor dat ontwikkelaars en testers met veel  meer aspecten rekening moeten houden dan voorheen. De tweedaagse training “CMAP© Mobile App Testing Foundation Level” is ontwikkeld door het International Software Quality Institute (iSQI).

De training bereidt de deelnemers voor op het CMAP examen en geeft de deelnemers de kennis die nodig is om met mobiele applicaties aan de slag te gaan. Er wordt een ruim scala aan theoretische kennis behandeld. Dit allemaal zodat de deelnemers zelf de focus kunnen leggen op die onderdelen die het beste bij zijn/haar situatie passen. Naast de theoretische kennis wordt er geoefend met emulators zodat de deelnemers de opgedane kennis direct kunnen toepassen. Tijdens de training wordt een oefenexamen afgenomen en vervolgens besproken met de trainer. Dit alles ter voorbereiding op het door iSQI afgenomen examen, CMAP©-Testing Foundation Level certificate.

Voor wie is de CMAP training Mobile App Testing bedoeld?

Deze iSQI training Mobile App Testing is bedoeld voor iedereen die te maken heeft of gaat krijgen met het ontwikkelen of testen van mobiele applicaties. Niet alleen testers, maar ook andere projectleden zoals ontwikkelaars of projectmanagers  hebben baat bij deze training. Van de deelnemers aan deze training wordt verwacht dat ze basiskennis van testen hebben.

Examen

De training wordt aan het einde van de laatste dag afgesloten met het afleggen van het CMAP examen (multiple choice). Om het examen te kunnen behalen, is naast de training ook zelfstudie noodzakelijk.

Prijs

De investering voor deelname aan deze training bedraagt € 1.095,- per persoon, exclusief examengeld € 250,- en exclusief btw.› Deze opleiding is ook beschikbaar in België. Klik hier.

Inschrijven

Aangeboden cursus
iSQI CMAP Mobile App Testing
€ 1.095,- ex. examengeld € 250,- ex. btw

* Deze cursus wordt in het Nederlands gegeven

* Deze cursus wordt in het Engels gegeven


Deelnemer
+ Voeg nog een deelnemer toe Contactpersoon (indien van toepassing)

Factuur

* Verplichte velden

Quotes

Verstand van zaken over aangeboden hoofdstukken. Goede praktijkvoorbeelden.

Robby Wiegmans

Erg veel informatie waar je zeker verder mee kan.

Erna Taal

Cursusdata

aug
27
iSQI CMAP Mobile App Testing (NL)
Cursusdagen
27 aug, 28 aug
Examendag
28 aug 2019
Amersfoort
nov
26
iSQI CMAP Mobile App Testing (NL)
Cursusdagen
26 nov, 27 nov
Examendag
27 nov 2019
Amersfoort

Verwante opleidingen

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com