Leaders in software testing

Praktisch testen

Leaders in software testing

Wat kun je verwachten:

Voor iedereen die op zoek is naar praktische handvatten om te kunnen testen. Als tester en in de rol van tester.

Tijdens de training wordt ingegaan op de rol van tester in een projectteam of Agile team. Er wordt geoefend met het voorbereiden en uitvoeren van tests aan de hand van praktische oefeningen.

Na deze training kunnen de deelnemers de rol van tester beter begrijpen en invullen.

Praktisch testen

Praktische training voor software testers

Deze  driedaagse training voor software testers behandelt de specifieke vaardigheden van een tester, zonder zich te binden aan een specifieke methode of model.

De vaardigheden van de tester kennen een vakinhoudelijke kant en een mensgerichte (sociale) kant. De mensgerichte kant wint in de moderne tijd aan belang. De training Praktisch testen behandelt om die reden niet alleen de vakinhoudelijke kant van de tester, maar focust zich daarnaast op de belangrijke menskant van dezelfde tester (samenwerken met en ondersteunen van project- of teamgenoten).

De deelnemer krijgt zo een gebalanceerd beeld van de testen. wat door middel van verschillende praktijkcases eigen gemaakt wordt.

Voor wie is de training ‘Praktisch testen’ bedoeld?

Deze praktijkgerichte training voor software testers is vooral bedoeld voor de tester die in de moderne wereld de vakinhoudelijke kant van testen combineert met een mensgerichte manier van werken. Na deze training kan de tester in elke situatie aan de slag met de geleerde vaardigheden.

De training ”Praktisch testen” behandelt in detail de specifieke taken van een software tester, zonder zich te binden aan een specifieke methode of model. De doelstelling van deze training is om de cursisten praktische ervaring te laten opdoen met de diverse taken van de tester, waarbij het opstellen van testgevallen met diverse testontwerptechnieken een belangrijke plaats inneemt.

Na het afronden van deze eendaagse training zijn de deelnemers in staat de primaire taken van de software tester uit te voeren: beoordelen van functionele specificaties, maken van logische en fysieke testgevallen en bepalen van de uitgangssituaties, vullen van uitgangsbestanden, uitvoeren van testgevallen (dynamisch testen), uitvoeren van controles en onderzoeken (statisch testen), registreren van bevindingen, conserveren van de testware.

Voor wie is de training ‘Praktisch testen’ bedoeld?

Deze praktijkgerichte training is vooral bedoeld voor (beginnende) software testers. Na deze training kunnen ze aan de slag met de meest populaire technieken en worden ingezet in elk testproces.

Prijs

De investering voor deelname aan deze training bedraagt € 1.350,- per persoon, exclusief btw.

Inschrijven

Aangeboden cursus
Praktisch testen
€ 1.350,- ex. btw

* Deze cursus wordt in het Nederlands gegeven

* Deze cursus wordt in het Engels gegeven


Deelnemer
+ Voeg nog een deelnemer toe Contactpersoon (indien van toepassing)

Factuur

* Verplichte velden

Cursusdata

Voor deze training zijn op dit moment nog geen cursusdata ingepland.

 

Indien u geïnteresseerd bent in deze training, vult u dan het inschrijfformulier in.

 

Wij zullen contact met u opnemen zodra de cursusdata bekend zijn.

 

U kunt onze afdeling Opleidingen natuurlijk ook even bellen:

 

+31 (0)33 – 277 35 22 (voor Nederland)

+32 (0)16 – 39 48 04 (voor België)

Verwante opleidingen

Polteq (NL)Printerweg 523821 AD AmersfoortNederlandT +31 (0) 33 277 35 22E info@polteq.com
Polteq (BE)Interleuvenlaan 623001 Heverlee (Leuven)BelgiëT +32 (0) 16 39 48 04E infobe@polteq.com