Het Mobile Test Lab van Polteq | Polteq, specialist in software testen

Mobile Test Lab

Het Mobile Test Lab van Polteq

Het Mobile Test Lab is speciaal ontworpen voor wie apps (en/of websites) moet testen op mobile devices. Als je een mobile app of een website aan het ontwikkelen bent, wil je dit natuurlijk kunnen testen op de devices die door jouw specifieke doelgroep gebruikt worden en in dezelfde context als je gebruikers. Dat maakt de test representatief, vergroot de kans op het vinden van cruciale fouten, én zorgt zo voor een betere kwaliteit app. Maar hoe pak je dat aan?

Wij merken in de praktijk dat het voor veel ontwikkelaars een probleem is om een representatieve set van devices en software aan te schaffen en deze ook nog up-to-date te houden. De markt van smartphones is zeer dynamisch en de toestellen die nu gekocht worden zijn over een paar maanden al weer veranderd.

Polteq helpt u graag hierbij en biedt naast ervaren mobile testprofessionals, ook het Mobile Test Lab aan. Wij richten voor u een mobile test lab in die aansluit bij de toestellen en softwareversies van uw eindgebruikers. Samen met een Mobile app tester van Polteq beschikt u over de beste tooling en methode om volledig naar uw behoefte de kwaliteit van uw app of mobiele website te testen.

We helpen u ook met speciale trainingen voor mobile app testers.

Twee testers zijn mobiele telefoons aan het aansluiten

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!