Werken bij Polteq belgië: "je bent hier geen nummer" | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Carola Vanclee startte in januari 2019 als trainee software tester en inmiddels is zij alweer twee jaar werkzaam bij Polteq België.

Carola, kun je wat meer over jezelf vertellen? Waarom koos jij voor een carrièreswitch naar de IT en hoe kwam je bij Polteq België terecht?

“Ik heb een diploma als professionele bachelor in de bedrijfsmanagement met als afstudeerrichting financie- en verzekeringswezen. Ik heb ongeveer drie jaar ervaring in de verzekeringssector. Ik werkte graag met de applicaties binnen de verzekeringssector en wou daar meer mee gaan.

Mijn broers werken allebei in de IT en ik heb hun gevraagd of er een functie binnen de IT is die goed bij mij zou passen. Aangezien ik vaak de puntjes op de “i” zet en graag met applicaties werk, was hun antwoord: software tester. Ik ben toen op zoek gegaan naar een bedrijf waar ik als starter zonder ervaring kon beginnen en eventueel een opleiding kon volgen.”

Waarom koos je voor Polteq België, wat sprak je aan?

“Ik heb voor Polteq België gekozen omdat zij mij de nodige opleidingen konden geven om in de IT te kunnen beginnen. Het traineeship software tester is een intensieve opleiding van zeven weken waarbij je de nodige certificaten behaalt. Polteq heeft mij gedurende deze zeven weken enorm gesteund. Dit heeft mij geholpen om aan de slag te kunnen bij mijn eerste opdrachtgever.”

Wat typeert Polteq België? Waarin onderscheidt Polteq België zich van andere software testbedrijven in België?

“Polteq België is een bedrijf dat zijn werknemers goed kent. Je bent hier geen nummer en als je het wat moeilijker hebt, dan staan ze voor jou klaar.”

Waarom zou een ervaren testengineer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor Polteq ‘moeten’ kiezen?

“Het team van Polteq luistert naar wat jij graag wilt doen en gaat op zoek naar het perfecte project voor jou. Bovendien krijg je bij Polteq de mogelijkheid om je kennis uit te breiden door zowel interne als externe opleidingen te volgen.“

Wat is het leukste aspect van het werk dat je doet?

“Het leukste aspect is, dat ik momenteel aan het werk ben als software tester binnen de verzekeringssector. De feeling die ik al heb met deze sector, gecombineerd met het testen van de applicaties is voor mij gewoon het beste van twee werelden.”

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!