Voor Polteq kiezen als software tester | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Je kunt als software tester vandaag de dag bij heel veel verschillende bedrijven en organisaties terecht. Waarom zou je juist voor Polteq kiezen? Dit keer een interview met John Peter Ram, Polteq collega sinds september 2015. John Peter is een zeer ervaren test- en kwaliteitsmanager in onder andere de telecommunicatie- en verzekeringsbranche. Naast het uitvoeren van bovenstaande rollen wordt John Peter ook regelmatig ingezet als docent en op projectmanagement taken.

John Peter, hoe ben je bij Polteq terechtgekomen?

Waarom software tester John Peter Ram voor Polteq als werkgever koos

John Peter Ram

Ik werkte een aantal jaren samen met een Polteqer en na zijn opdracht hebben we contact gehouden. Hij was altijd zeer positief over Polteq. Hierdoor was het voor mij maar een kleine stap om eens met de unitmanager van Noord te gaan praten.

Voor Polteq kiezen; wat was jouw reden, wat gaf de doorslag?

Als Noorderling wil ik bij voorkeur ingezet zijn in Noord-Nederland. Polteq heeft een grote unit in Noord-Nederland, waarvan vrijwel alle collega’s in de regio zijn ingezet. Mijn vorige werkgever kende geen regio-structuur en het aantal collega’s en opdrachten in Noord-Nederland was sterk afgenomen, ten gunste van de Randstad. Daarnaast maakten de persoonlijke benadering, de korte lijntjes en de sfeer het plaatje voor mij compleet.

Welk beeld had je van Polteq toen je solliciteerde?

Mijn beeld van Polteq was dat het een bedrijf met een regionaal karakter is, dat zich enkel en alleen op puur testen richt.

En hoe is dat nu, nu je al een tijd bij Polteq werkt?

Dat beeld bleek goed te kloppen. Polteq houdt de ontwikkelingen in de (ICT) markt nauwlettend in de gaten en haakt snel in op nieuwe ontwikkelingen zoals IoT, CI & CD. En Polteq heeft inderdaad dat decentrale karakter, inclusief kennis van de regionale markt. Eigenlijk is de werkelijkheid gunstiger dan het beeld dat ik vooraf had.

Wat onderscheidt Polteq, naar jouw idee, van andere detacheringsbedrijven?

Polteq is in vergelijking met andere detacheringsbedrijven een bedrijf waarbij het verschil en afstand tussen directie, management en professionals minimaal is.

Kun je iets vertellen over de cultuur en sfeer bij Polteq?

Er is sprake van een hoge mate van collegialiteit; niet alleen binnen de unit, maar ook tussen de units onderling. Een sterk gevoel van saamhorigheid.

Hoe zijn de doorgroei- en carrièremogelijkheden bij Polteq?

Polteq heeft in een zogenaamde competentiegids helder beschreven hoe je je kunt ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Daarnaast wordt eigen inbreng en visie zeer gewaardeerd.

Kun je ten slotte nog iets vertellen over het innovatieve karakter van Polteq en de kennis en ervaring die bij Polteq aanwezig zijn?

Bij Polteq zit innovatie in het bloed; veel collega’s zijn betrokken -binnen en buiten werktijd-  bij de ontwikkeling van nieuwe diensten en opleidingen. Hierdoor wordt R&D breed door de gehele organisatie heen gedragen.

De gemiddelde ervaring bij Polteq is hoog, medewerkers zijn relatief lang in dienst bij Polteq en hebben veel ervaring in het test- en kwaliteitsvak.

Software tester John Peter Ram koos voor Polteq als werkgever

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!