Training voor (toekomstige) mobile app testers | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Testen van mobiele apps in de praktijk: een onmisbare training voor (toekomstige) mobile app testers!

De wereld van mobiele devices is een complexe wereld met vele gezichten en aspecten.

Waren mobiele devices eerst nog ‘slechts’ uitgebreide telefoons, nu zijn het smartphones en smart TV’s en lijkt alles om ons heen smart te worden. Straks rijden auto’s autonoom en hangt ons huis vol slimme meters en gebruiken we verschillende wearables zoals de Apple watch. De ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel! Mobiele apps op deze devices biedenveel meer functionaliteit dan bijvoorbeeld een website.

Testen van mobiele apps in de praktijk: een onmisbare training voor (toekomstige) mobile app testers!

Het mag duidelijk zijn dat deze mobiele apps ook vragen om een eigen manier van testen. Voor IT-ers die betrokken zijn (of gaan worden) bij het opzetten, coördineren of uitvoeren van het testen van mobiele apps, heeft Polteq daarom de praktijktraining “Testen van mobiele apps” ontwikkeld.

De deelnemers aan deze tweedaagse training gaan oefenen met de belangrijkste concepten op verschillende platforms (van iOS en Android) zodat ze zelf ervaren wat de risico’s zijn en welke testen er uitgevoerd kunnen worden. We kijken ook naar de invloed van netwerkbereik, taalinstellingen, locatiegegevens, stroomverbruik en geheugenbelasting op het gedrag van de applicatie.

Tijdens de training wordt het volledige testproces doorlopen, waarbij ook voldoende aandacht is voor testcoördinatie, strategie en hoe men op de hoogte kan blijven van nieuwe trends.

Een onmisbare training voor (toekomstige) mobile app testers!

Klik hier om te zien wanneer deze training gegeven wordt.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!