Salves en Polteq winnen Europese Aanbesteding voor de Inhuur van Testprofessionals bij de Nederlandse Spoorwegen | Polteq, specialist in software testen
Terug Delen Printen E-mail

Helvoirt/Amersfoort – Het consortium van Salves en Polteq is geselecteerd als leverancier voor de inhuur van Testprofessionals door de NS voor een periode van minimaal drie jaar. Eerdere succesvolle samenwerking tussen Salves en Polteq heeft geresulteerd in dit succes. Salves en Polteq winnen hiermee wederom een grote aanbesteding op het gebied van Software testen en kwaliteit.

De scope van de Opdracht is de inhuur van testprofessionals door de NS. Testprofessionals welke primair werkzaam zullen zijn in (Agile/DevOps) teams.  De inzet van de testprofessionals vindt plaats in de complexe IT van NS. Met meer dan 1500 IT-ers wordt gewerkt met zeer moderne techniek maar ook met of in combinatie met legacy. De ingezette testprofessionals worden uitgedaagd om in deze wereld hun kennis van het testgebied in te brengen en moeten goed kunnen omgaan met deze complexiteit.

Marcel van Eekeren, Directeur bij Salves:” Wij zijn ontzettend trots en blij dat we vanuit Salves samen met Polteq de NS de komende jaren mogen ondersteunen bij het realiseren van de gewenste kwaliteit in de lange en complexe IT-Ketens.”

Marcel van Egmond, Directeur Polteq: “We zijn zeer verheugd en trots dat de NS ons samen met Salves heeft geselecteerd als partner om komende jaren de kwaliteit van hun software te waarborgen door het inzetten van onze gespecialiseerde testconsultants.”

Salves
De in Helvoirt gevestigde ICT-dienstverlener Salves werd in 2006 opgericht en richt zich met name op software kwaliteit, testautomatisering en Agile dienstverlening. Salves bestaat momenteel uit 4 werkmaatschappijen, Salves Testservices Zuid, Midden, West en Zorg. Salves is brancheonafhankelijk en bedient klanten bij de top 200 bedrijven in Nederland. Salves staat bekend om vooruitstrevendheid en innovatie op het vakgebied softwaretesten en aanpalende gebieden.

Polteq
Met 8 vestigingen en 170 medewerkers in Nederland en België ondersteunt Polteq haar klanten sinds 2000 in het verbeteren van softwarekwaliteit. Klanten kunnen bij Polteq terecht voor advies, uitvoering en opleidingen op het vlak van software testing. Polteq beschikt over een eigen R&D afdeling en biedt haar klanten ook ondersteuning bij specifieke vraagstukken op het vlak van artificial intelligence, performance, security en mobile testen.

Meer informatie en vragen:
Salves, Marcel van Eekeren, 0613780502 / marcel.van.eekeren@salves.nl
Polteq, Stephan Poelhekke, 0650608313 / stephan.poelhekke@polteq.com

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!