Webinar: Het effect van Agile en DevOps op de rol van de testspecialist
Delen Printen E-mail

Op donderdag 30 september 2021 organiseerde Polteq het webinar “Het effect van Agile en DevOps op de rol van de testspecialist”

Volgens de Scrum Guide zitten er in een Scrum team alleen maar Developers, een Product Owner en een Scrum Master. En testspecialisten dan? Zijn die dan ook developers? Betekent dit het einde van de testspecialisten en leve de developers?

Polteq collega’s Robin Oduber (Manager Technology & Business Development) en Sara Raap (Technisch Testspecialist) behandelden tijdens dit webinar o.a.  de volgende punten:

  • Wat is de rol van de Agile en DevOps opmars binnen de markt?
  • Het testwerk verschuift van gestructureerd testen vooraf, naar real-time en continuous geautomatiseerd testen. Wat is de evolutie van testen?
  • De testspecialist als actief onderdeel van het team, inclusief bijdragen aan pair-programmen, bug fixen, deployen en allerlei andere taken binnen het ontwikkelproces;
  • De toegevoegde waarde van testspecialisten binnen Agile en DevOps context;
  • Ervaringen uit de praktijk, geleerde lessen en obstakels.

Hieronder de replay van het webinar

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van de webinars en andere evenementen die wij organiseren, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief die vier keer per jaar verschijnt.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!