You are likely to be eaten by a grue | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Als tester overleven in de great underground empire

Presentatie van Polteq collega Sara Raap, gegeven tijdens het TestNet Najaarsevenement in 2020.

Soms is het softwareontwikkelprocess net een quest door een onbekend en gevaarlijk land. Overal gevaren zoals het ontbreken van een testomgeving, geen duidelijke requirements, slechte communicatie, en side quests zoals het verzamelen van testdata en procesverbetering. Maar als testers zorgen we samen met ons team dat we onze quest volbrengen. In deze presentatie neemt Sara u mee in één zo’n quest waarbij we de gevaren en side quests verslaan en samen het einddoel behalen. Hierbij kunnen we nog best wel wat leren van klassieke text adventures zoals Zork, Deadline en The Hitchhikers Guide to the Galaxy.

Mocht je zin hebben in een tongue-in-cheek text adventure van het leven van een tester met een paar lessen uit de studie van (text) games, kijk dan zeker!

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!