Training Praktisch testen | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Training Praktisch testen: bepaal zelf wat u wilt leren

De laatste decennia is het testen van software in de IT wereld net zo onmisbaar geworden als het ontwikkelen van de code voor deze software. De wereld van IT is exponentieel toegenomen in belang en complexiteit. Waar we in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw nog aan IT dachten als iets waarbij de kaartenbak moest worden geautomatiseerd tot een digitale kaartenbak, is een wereld zonder IT in deze tijd net zo ondenkbaar als een wereld zonder elektriciteit. We kunnen niet meer zonder, sterker nog: er is bijna niets meer in onze omgeving wat zonder IT nog werkt.

De wereld van testen heeft de groei en intensiteit van IT in onze samenleving meegemaakt. Testen is niet meer een op zichzelf staande activiteit voor een ‘stand-alone’ omgeving. Testen is in alle opzichten een geïntegreerde activiteit geworden:

  • Geïntegreerd met het ontwerpen en ontwikkelen in een Agile context
  • Geïntegreerd binnen een enkelvoudig systeem maar ook in de ‘Keten’
  • Geïntegreerd in het pakket van kennis en vaardigheden van elk ontwikkel- en acceptatieteam.
  • Geïntegreerd als vakgebied waarbij vakinhoudelijke kennis en bijbehorende ‘personal skills’ een onmisbare eenheid dienen te vormen

Kortom: werkzaam zijn in de IT vraagt om kennis van en vaardigheden in testen.

Voor iedereen die deze kennis en vaardigheden wil opdoen of bijhouden is er de training Praktisch testen.

Deze training gaat in op zowel de vakinhoudelijke kant van testen als ook op de menskant ervan; beide aspecten zijn in de nieuwe IT-wereld onmisbaar.

Op basis van uw vragen en de door uzelf gekozen onderwerpen wordt de training, die drie dagen duurt, ingericht. U bepaalt dus zelf welke onderwerpen meer en welke onderwerpen minder interessant zijn voor uw eigen omstandigheden. Zodoende krijgt u een zoveel mogelijk op maat gesneden testtraining, waarbij niet de methodiek of de theorie voorop staat, maar de ervaring en het ontwikkelen van vaardigheden. De training wordt aangepast aan het niveau en de ervaring van de deelnemers. Op deze manier houden we de training praktisch en doelgericht.

In de training Praktisch testen gaat u -begeleid door de trainer- zelf op zoek naar antwoorden op uw vragen, kunt u kennis uitwisselen met uw mede cursisten en leert u al doende het testvak kennen en voor uzelf toepasbaar te maken. Vraag naar de mogelijkheden voor uw specifieke trainingsbehoeften.

Klik hier voor meer informatie en/of om u voor deze training aan te melden.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!