Polteq Summer Automation Bootcamp gestart | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Polteq bereidt haar medewerkers voor op de eisen en ontwikkelingen van de toekomst.

Op 19 juli 2017 is de Polteq Summer Automation Bootcamp van start gegaan!

Tijdens deze Bootcamp richten acht Polteq collega’s, waaronder drie uit België, zich vijf dagen lang púúr op testautomatisering. Dit intensieve programma is bedoeld voor Polteq collega’s met affiniteit en talent voor programmeren en automatisering. Professionals die de ambitie hebben om zich verder te specialiseren in testautomatisering, maar nog net die ervaring missen om met vertrouwen zelfstandig als testautomatiseerder aan de slag te gaan.

De deelnemers doen in de Bootcamp concrete ervaring op: zij voeren het werk van een testautomatiseerder uit in de vorm van opdrachten met een intensieve hands-on begeleiding. Veel opdrachten bevatten een theoretische uitleg tijdens de opdrachten, maar de nadruk ligt op doen, doen en nog eens doen. Aan het einde van de Bootcamp bezitten zij een naslagwerk in de vorm van 25 tot 50 geautomatiseerde scripts.

Het verschil tussen deze Summer Automation Bootcamp en de Polteq Leergang Future Proof Testing is dat de leergang gedurende een halfjaar een breed samengesteld pakket aan opleidingen aanbiedt, waaronder een module testautomatisering. De bootcamp is korter, intensiever en diepgaander en focust zich volledig op test automation skills.

Kick-off van de Polteq Summer Automation Bootcamp

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!