Polteq SCRUM Game | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Polteq SCRUM Game: in teamverband leren hoe je effectief en efficiënt kunt testen binnen SCRUM

Wilt u in een ‘real life’ SCRUM situatie leren hoe u in teamverband effectief en efficiënt kunt testen binnen SCRUM, maar ook wat de valkuilen zijn? Of heeft u al eens getest in een SCRUM omgeving, maar wilt u nu echt leren en meteen ervaren hoe alle elementen van Agile-SCRUM op de juiste manier door u en uw sprint-team moeten worden toegepast?

Dan is de Polteq SCRUM Game echt iets voor u!

Polteq SCRUM Game: in teamverband leren hoe je effectief en efficiënt kunt testen binnen SCRUM

Tijdens deze eendaagse interactieve workshop komt u terecht in een ‘real life’ SCRUM situatie waarin u, samen met uw team, in een aantal iteraties een een ‘robotstofzuiger’ test. Uiteraard moet dat product aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. In een slopend en competitief spel wordt u uitgedaagd om de directeur van het fictieve bedrijf Cleansol te adviseren over het in productie nemen van de ‘stofzuiger’. De directeur is, als product owner, nauw betrokken bij het proces.

Afwisseling tussen theorie en spel

In een afwisselende setting van theorie en spel leert u in een aantal iteraties (sprints) hoe u de verschillende scrum activiteiten maximaal uitnut voor efficiënt en effectief testen. Elke iteratie wordt geëvalueerd en de verbeterpunten worden in de volgende iteratie meteen toegepast, zodat u leert wat de kracht is van kortcyclisch verbeteren. Doordat u als team verantwoordelijk bent voor het testen, leert u dat de kracht van een succesvol team zit in een goede samenwerking. Het team dat zichzelf SCRUM het best eigen maakt  door continue te verbeteren  wint de prijs voor beste SCRUM team. Maar kijk uit, de concurrentie is groot en leergierig!

Door dit leuke, spannende en soms zelfs zenuwslopende spel komt u in de juiste SCRUM flow. Dit werkt als katalysator voor kwalitatief goed testen zonder stress..

Polteq SCRUM game: Afwisseling tussen theorie en spel

De Polteq SCRUM Game biedt -door het competitie-element, de timeboxen en de focus op testen- een ideale sfeer, waarbij u op een leuke manier leert hoe uw eigen SCRUM omgeving functioneert en wat u mogelijk kunt verbeteren. Deze dag is ook zeer geschikt als teambuilding.

Succes en plezier verzekerd!

Kijk op deze webpagina voor de datums waarop de SCRUM Game gegeven wordt. Hier kunt u zich ook aanmelden voor deze workshop.

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!