Polteq opent kantoor in Rotterdam | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Begin februari opende software testspecialist Polteq een nieuwe vestiging in het ondernemerscentrum Alexandrium in Rotterdam. De unit Zuidwest, voorheen gehuisvest in Dordrecht, heeft hier een nieuwe thuisbasis gevonden.

In de regio Rotterdam wonen en werken meerdere Polteq collega’s. Vanuit deze locatie kunnen we onze klanten nog beter lokaal van dienst zijn. We voelen ons nu al thuis in Alexandrium. Vanuit het kantoor en het fraaie dakterras heb je een fantastisch uitzicht op heel Prins Alexander en aan de horizon prijkt trots de skyline van Rotterdam.

Deze nieuwe locatie van Polteq Zuidwest is zeer goed bereikbaar, zowel met OV als met de auto. Metro, bus en trein stoppen voor de deur en in de parkeergarage van Alexandrium is voldoende ruimte voor bezoekers.

Feestelijke opening

De officiële opening van onze nieuwe vestiging in Rotterdam vond plaats tijdens een feestelijke receptie op donderdag 23 februari 2017.

Polteq opent nieuw kantoor in Alexandrium Rotterdam

De unit Zuidwest groeit! We zoeken nieuwe collega’s die wonen in de regio Rotterdam – Den Haag – Leiden en die ons team willen komen versterken. Onze regionale opzet zorgt ervoor dat jij als persoon gezien en gehoord wordt. Ben je ervaren software tester of wil je als kandidaat in aanmerking komen voor het komende Polteq Traineeship Software Tester ?  Meld je dan nu aan bij Polteq Zuidwest!

Lees meer over de Unit Zuidwest..

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!