Voorjaarsevenement TestNet | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Bemand door onze unit- en accountmanagers was Polteq – net als voorgaande jaren – met een stand aanwezig op het Voorjaarsevenement van TestNet.

Vereniging TestNet streeft de professionalisering na van het testen van ICT-producten, de vergroting van de bewustwording en het belang van testen als expertise. TestNet stimuleert het uitdragen van vakkennis en ervaring. Daarnaast stimuleert de vereniging onderzoek, zowel vanuit wetenschappelijk als praktisch perspectief. Ieder voor- en najaar organiseren zij een evenement dat wordt ingevuld met lezingen, presentaties, workshops en keynotes van meer dan twintig sprekers in diverse zalen en wordt bezocht door honderden vakgenoten.

Tijdens verschillende workshops en lezingen werden waardevolle inzichten gedeeld op het gebied van Quality Engineering en samenwerking in teams. Ook werd de kracht van visuele communicatie benadrukt, waarbij het gebruik van indexkaarten, visualisatie en onepagers kan helpen bij het overwinnen van IT-barrières. Daarnaast werd besproken hoe productkwaliteit gewaarborgd kan worden, zelfs buiten de user stories om. Interessante onderwerpen zoals key management, samenwerking tussen agile en waterval benaderingen, minimalisme en de rol van de tester werden uitgelicht. In andere lezingen besprak men het belang van automatisering en werd het kiezen van nieuwe tools behandeld. De avond werd afgesloten met een inspirerende keynote over de flexibele rol van een testmanager als orchestrator of coach. Deze boodschappen zijn relevant voor elke professional binnen het testvakgebied. Het evenement was een waardevolle bron van kennis en inzichten voor alle deelnemers.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!