Polteq op Connect.frl online | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Op woensdag 9 december vindt vanaf 13.00 uur het Connect.frl event plaats.

Connect.frl is de noordelijke community om ICT talent, bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar in contact te brengen en te houden. Jaarlijks organiseert Connect.frl allerlei activiteiten en kennissessies, met als hoogtepunt het jaarlijkse Connect.frl event. Dit jaar niet in het WTC Expo, maar wel online te bezoeken.

Het thema van dit Noordelijke IT congres is dit keer ’testen’ en uiteraard werkt Polteq hier als specialist in software testen graag aan mee!

Niet alleen kunnen bezoekers aan het event een keynote over Cucumber van Seb Rose bijwonen, of luisteren naar Sebastian Jordan die gelooft dat Hyperloop de toekomst van reizen is. Het proces van het ontwikkelen van deze technologieën is niet zomaar iets. Om ervoor te zorgen dat alle systemen werken als een geheel en dat er geen onvoorziene problemen zich zullen onthullen, moet er continu getest worden. In het ontwerpproces en in het productieproces speelt testen daarom een ongelooflijk belangrijke rol. Maar wat houdt testen bij Delft Hyperloop precies in?

Sebastian is student Electrical Engineering aan de TU Delft, en is onlangs begonnen met zijn Master Track Signals & Systems. Vorig jaar is hij fulltime bezig geweest als Sense & Control engineer bij Delft Hyperloop, en hij heeft zich ook opgeworpen als Testing Coordinator.

Daarnaast zijn er ook een aantal tracks waaruit de bezoekers van dit congres kunnen kiezen. Eén daarvan wordt ingevuld door Polteq collega’s Robby Wiegmans en Yvo Kievit. Zij vertellen wat de opkomst van mobiele technologie betekent voor het software testvak.

Wat betekent de opkomst van Mobiele Technologie voor het vak van software testen? – track 15.17 – 15.47 uur

Sinds de opkomst van de Apple Iphone d.d. 29 juni 2007, is mobiele technologie niet meer uit ons leven weg te denken. We hebben altijd en overal toegang tot het ‘wereldwijde web’ via diverse mobiele devices en toepassingen. We staan 7 dagen per week, 24 uur per dag met elkaar, de cloud en met techniek om ons heen in verbinding. Deze continue ‘gateway’ met de rest van de wereld zorgt voor eindeloze mogelijkheden waarmee wij op elk gewenst moment in onze behoeften kunnen worden voorzien. Onze honger naar het consumeren van kennis, producten en/of diensten willen we zo goed mogelijk, ‘on demand’  en “with a push on a button” stillen. Maar hoe borg je als organisatie of als software tester dat je online dienstverlening “on demand”, op elk gewenst moment voor iedereen beschikbaar is en je de aandacht behoudt van je klanten door het bieden van een optimale ‘user experience’ onder alle omstandigheden?

Robby Wiegmans (Technisch Testexpert en tevens Product Owner Mobile Testing) en Yvo Kievit (Testengineer) van Polteq nemen je mee in de wereld van de impact van Mobile Testing op het Software Testing vakgebied en beantwoorden o.a. de volgende vragen:

 • Wat is Mobile Testing?
 • Wat zijn de uitdagingen bij het testen van Mobiele Technologie?
 • Waarom is het software testen van mobiele technologie van belang?
 • Wat betekent dit voor een organisatie?
 • Wat betekent dit voor (toekomstige) software testprofessionals?

Deze track is bedoeld voor medewerkers van organisaties die op dit moment of in de nabije toekomst te maken hebben met het ontwikkelen van mobiele toepassingen, maar ook voor studenten die van hun hobby hun werk willen maken. Laat ons je meenemen in en enthousiasmeren over de wereld van Mobiele Technologie, het testen van deze toepassingen en je vertellen wat dit betekent voor organisaties, of voor jou als (toekomstig) software testprofessional.

Yvo Kieviet, Testengineer

Yvo Kieviet, Testengineer

Robby Wiegmans, Technisch Testexpert en Product Owner Mobile Testing.

Robby Wiegmans, Technisch Testexpert en Product Owner Mobile Testing.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!