Polteq ISO 9001 gecertificeerd | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Polteq heeft onlangs het vernieuwde ISO 9001:2015 certificaat behaald. Een externe, onafhankelijke partij heeft door middel van enkele audits vastgesteld dat ons kwaliteitsmanagementsysteem aan alle normeisen voldoet.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Klanttevredenheid staat hierbij centraal. Met behulp van deze normering tonen wij aan dat wij weten wat onze klanten van ons verwachten en dat wij  in staat zijn om hieraan te voldoen. Daarnaast toont de ISO 9001 normering aan dat we voldoen aan de wet- en regelgeving die op onze dienstverlening van toepassing is en uiteraard aan de door ons zelf gestelde eisen. Simpelweg: “zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het!

 

Wij zien deze ISO certificering niet alleen als tool voor ons kwaliteitsmanagement, maar vooral als een belangrijk hulpmiddel om onze dienstverlening richting klanten, de klanttevredenheid en onze eigen prestaties continu te evalueren en te optimaliseren.

 

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!