Polteq ISO 9001 gecertificeerd | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Polteq heeft onlangs het vernieuwde ISO 9001:2015 certificaat behaald. Een externe, onafhankelijke partij heeft door middel van enkele audits vastgesteld dat ons kwaliteitsmanagementsysteem aan alle normeisen voldoet.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Klanttevredenheid staat hierbij centraal. Met behulp van deze normering tonen wij aan dat wij weten wat onze klanten van ons verwachten en dat wij  in staat zijn om hieraan te voldoen. Daarnaast toont de ISO 9001 normering aan dat we voldoen aan de wet- en regelgeving die op onze dienstverlening van toepassing is en uiteraard aan de door ons zelf gestelde eisen. Simpelweg: “zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het!

 

Wij zien deze ISO certificering niet alleen als tool voor ons kwaliteitsmanagement, maar vooral als een belangrijk hulpmiddel om onze dienstverlening richting klanten, de klanttevredenheid en onze eigen prestaties continu te evalueren en te optimaliseren.

 

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

Hoe wij dat doen?
Lees meer
Focus
Focus
Vakmanschap
Vakmanschap
Kennisdeling
Kennisdeling
Persoonlijk
Persoonlijk
Lokaal
Lokaal
Oprecht
Oprecht
Plezier
Plezier
Meer
Deze website is gerealiseerd door Webheads.

Neem contact op!