Polteq erkend IREB training provider | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

Polteq is ook in 2018 weer door IREB erkend als ’training provider’ ter voorbereiding op het examen ‘Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE).

Goede en duidelijke requirements zijn een belangrijke basis voor ieder project. Fouten in de requirements zijn aantoonbaar de belangrijkste oorzaak van problemen in zowel grote als kleine projecten. Het professionaliseren van het requirementsproces door middel van requirements engineering volgens IREB zorgt voor een waardevollere set requirements en een steviger fundament van het project dat de kwaliteit van het product in een vroeg stadium kan verhogen. Hiervoor is het belangrijk een goed idee te hebben van wat het systeem is waarvoor de requirements zijn en in welke context dit systeem zich bevindt. Natuurlijk wordt er ook ingegaan op tooling die kan helpen bij requirements engineering.

Tijdens deze driedaagse training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • het verkrijgen van goede requirements;
 • het correct vastleggen van requirements;
 • het beoordelen van requirements;
 • het beheren van requirements.

Aan de hand van verschillende praktijkopgaven worden deze onderwerpen behandeld. Deze manier van werken bevordert het leerproces en zal er voor zorgen dat de lesstof direct toepasbaar is.

De training is bedoeld voor iedereen die binnen een projectorganisatie betrokken is bij het opstellen, beoordelen en goedkeuren van requirements. Voor zowel de training als het examen kan men bij Polteq terecht.

De training vindt plaats in Amersfoort en wordt in het Nederlands gegeven. De derde dag van de training wordt afgesloten met het Engelstalige multiple choice examen.

Bekijk op de opleidingspagina wanneer de eerstvolgende IREB training begint. 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!