Polteq Conferentie: kennisuitwisseling | Polteq, specialist in software testen
Delen Printen E-mail

De vijfde Polteq Conferentie

Op donderdag 7 juni 2018 vond de vijfde Polteq Conferentie plaats, een terugkerend evenement waar onderlinge kennisuitwisseling centraal staat.

Kennisdeling is een van onze kernwaarden. We zien het als een belangrijk doel om het kennisniveau in de markt te verhogen. Dit doen we door kennis te delen via onze vakinhoudelijke testopleidingen. En door vernieuwende ideeën en initiatieven van onze professionals te ondersteunen. Maar ook met presentaties en artikelen dragen we bij aan een hoger kennisniveau in de markt. We willen inspireren en geïnspireerd worden, uitdagen en uitgedaagd worden. Uiteindelijk groeien we daardoor allemaal: niet alleen wij als testers, maar ook onze klanten.

Kennisuitwisseling

Een van de initiatieven waarover hierboven gesproken wordt, is de Polteq Conferentie. Een conferentie vóór en dóór Polteqers, Tijdens deze bijeenkomst, die dit jaar plaatsvond op 7 juni, in het NBC in Nieuwegein, delen Polteq collega’s hun kennis en ervaring met elkaar.

Het idee om een interne Polteq Conferentie te organiseren ontstond al in 2006. De allereerste Polteq Conferentie werd 2007 gehouden, met als doel de kennis die Polteqers extern opdeden, maar ook hun visie en ervaring, te delen met collega’s.

Op deze vijfde Polteq Conferentie, die werd gehouden in het NBC in Nieuwegein, betraden niet alleen de meer ervaren sprekers, maar ook onze aanstormende talenten  het podium.

Het programma dat uit alle presentatievoorstellen werd samengesteld wat zeer gevarieerd:

 • De impact van Agile, CI/CD en DevOps op testen;
 • Wat er allemaal bij komt kijken als je een Testgilde opricht;
 • De tester als Product Owner;
 • Testautomatisering van flop naar top;
 • Op zoek naar de artificial tester;
 • De junior is de nieuwe senior;
 • Het brein en zijn tekortkomingen;
 • Testautomatisering? Jazeker, maar eerst…;
 • Everything you always wanted to know about Context Driven Test Improvement but were afraid to ask;
 • Kunstmatige Intelligentie voor testers;
 • De tester als Product Owner.

Het was een zeer geslaagde, leerzame, maar ook zeker gezellige dag, met genoeg gelegenheid om gezellig samen te zijn en bij te kletsen.

Volgend jaar weer!

Polteq Conferentie: vóór en dóór Polteqers

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!